Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

zaterdag 26 september 2015

Koningin Paola in behandeling voor hartritmestoornissen (Dutch)

Those who walk the path into christ consciousness often have more disease of the heart and the nervous system.

Koningin Paola heeft last van hartritmestoornissen. Dat meldt het paleis. De koningin heeft een maand lang volledige rust moeten houden, maar nu gaat het weer beter. Hoewel ze zich nog steeds rustig moet houden mag ze zich wel weer verplaatsen, ook naar het buitenland.
Eind augustus maakte het paleis bekend dat de koningin een volledige rustperiode in acht moest nemen. Toen luidde het dat alle geplande activiteiten en verplaatsingen van koning Albert en koningin Paola werden geannuleerd.
Nu blijkt dat Paola aan hartritmestoornissen lijdt. "De koningin is in behandeling en staat onder medisch toezicht om de beste behandelingswijze te bepalen", luidt het in een mededeling van het paleis. "Haar toestand belet haar niet om zich te verplaatsen, ook naar buitenland."
Koningin Paola verscheen voor het laatst in het openbaar in mei, toen ze een bezoek bracht aan het Europees Parlement. Het was de bedoeling dat het vorstenpaar op 1 september het Belgisch paviljoen op de Biënnale van Venetië zou bezoeken maar die afspraak werd geannuleerd.
Koningin Paola is onlangs 78 geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten