Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

zaterdag 26 september 2015

Duitse topjournalist na 10 dagen bij ISIS: Jihadgroep plant nucleaire uitroeiing Europa. (Dutch)

‘Terroristen willen met nucleaire tsunami de grootste religieuze zuivering ooit veroorzaken en honderden miljoenen mensen vermoorden’
 
Worden onze leiders pas wakker als het atomaire vuur hun eigen hoofdsteden en bevolkingen vernietigt?
De gevierde Duitse topjournalist Jurgen Todenhofer die werd toegestaan om 10 dagen lang met ISIS mee te lopen kwam hevig geschokt terug, en zei dat het Westen de kracht van de jihadisten enorm onderschat. Volgens hem is ISIS ‘de wreedste en gevaarlijkste vijand ooit’ en serieus bezig met het in bezit krijgen van kernwapens, waarmee de groep een nucleaire holocaust in Europa wil veroorzaken.


In zijn boek ‘Binnen IS – Tien dagen in de Islamitische Staat’ schrijft Todenhofer, die voordat hij in 2000 een oorlogsverslaggever werd parlementslid was namens de CDU van kanselier Merkel, dat hij tijdens zijn tijd bij IS werd begeleid door de beruchte ‘Jihadi John’, de uit Engeland afkomstige Mohammed Emwazi die in diverse gruwelijke onthoofdingsvideo’s is te zien.
‘Nucleaire tsunami voor grootste religieuze zuivering in geschiedenis’
Todenhofer waarschuwt dat het Westen totaal niet is voorbereid op ISIS. ‘De terroristen hebben een plan om honderden miljoenen mensen te vermoorden. Het Westen onderschat de kracht van ISIS drastisch.’ ISIS is van plan om kernwapens in zijn bezit te krijgen en daarmee ‘een nucleaire tsunami, de grootste religieuze zuivering in de geschiedenis, te veroorzaken.’
Nu Iran dankzij de Amerikaanse president Obama ongehinderd kan blijven doorwerken aan kernwapens wordt het risico dat deze inderdaad in de handen van moslim jihadisten vallen steeds groter. Daarnaast zouden ook de kernwapens van Pakistan, tot nu toe de enige officiële islamitische nucleaire staat, het doelwit kunnen zijn. Bovendien werken volgens inlichtingendiensten ook Saudi Arabië en Turkije aan hun eigen kernwapens.
Todenhofer beschrijft in zijn boek hoe het hem maanden onderhandelen via Skype met de leiders van het Kalifaat kostte om toegang te krijgen tot de terreurgroep. Zijn grootste zorg was mogelijk hetzelfde vreselijke lot te moeten ondergaan als hij op talloze onthoofdingsvideo’s had gezien. ‘Ik maakte dus in ieder geval mijn testament op voordat ik vertrok.’
‘Wreedste en gevaarlijkste vijand ooit’
ISIS controleert inmiddels een gebied groter dan het Verenigd Koninkrijk. ‘Ze worden gesteund door een bijna extatisch enthousiasme dat ik nog nergens in een oorlogszone ben tegengekomen. Iedere dag komen er honderden gewillige strijders van over de hele wereld aan.’
‘Zij zijn de wreedste en gevaarlijkste vijand die ik ooit in mijn leven heb gezien. Ik denk niet dat iemand een echte kans heeft hen te stoppen. Alleen de Arabieren kunnen IS stoppen. Ik kwam erg pessimistisch terug.’
De 75 jarige Duitse ‘veteraan’journalist uitte daarom forse kritiek op het Westen, dat volgens hem nog steeds niet begrijpt wat er op ons afkomt. President Obama gaf in juni zelfs toe dat hij ‘geen strategie’ had om de jihadgroep te verslaan. En dat komt zoals u weet omdat hij dat helemaal niet van plan is, en ISIS enkel gebruikt om zoveel mogelijk chaos in het Midden Oosten en Noord Afrika te veroorzaken.

Xander
(1) Arutz 7
Zie ook o.a.:
24-09: Aartsbisschop Irak waarschuwt Europa: Ons lijden is voorproefje van wat jullie te wachten staat
24-09: Russische mariniers vallen samen met Hezbollah ISIS bij Aleppo aan (/ Amerikaanse generaal voor oorlog tegen ISIS legt functie neer vanwege de weinige middelen die hij van Obama tot zijn beschikking krijgt)
18-09: Top imam: Moslim migranten lopen Europa onder de voet voor het Kalifaat (/ Politiek vertoont zelfde naïviteit en onbenulligheid die Nederland in jaren ’40 fataal werd)
08-09: (/ ISIS: Iedere moslim die NIET met een bom, een kogel, een mes of een auto het bloed van een Europeaan vergiet, is onze vijand)
02-09: ISIS staat voor Damascus, Rusland stuurt troepen voor tegenaanval
01-03: ISIS mobiliseert Europese moslims voor opstand en verovering Rome in 2020 (/ ‘Moslims moeten alliantie aangaan met linkse pro-Palestijnse anti-Israël activisten en de wapens oppakken)
16-02: ISIS waarschuwt christendom voor aanstaande ‘zee van bloed’
Indien u wilt reageren op het forum.
  1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
  2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
  3. Posten in zwart op witte achtergrond.
  4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
  5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
  6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
  7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
  8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
  9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
  10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
  11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
  12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
  13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
  14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
  15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.
Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten