Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

donderdag 24 december 2015

Please say no to violence. - Zeg aub nee tegen geweld. #lifesaved #mantraswork

Op de Brusselse Grote Markt is afgelopen nacht een Amerikaanse toerist neergestoken. De man kreeg een messteek in de borst maar verkeert niet in levensgevaar. Drie verdachten van de steekpartij konden korte tijd na de feiten al opgepakt worden en worden momenteel verhoord. Dat meldt het Brusselse parket.
De steekpartij vond omstreeks 01.30 uur plaats, aldus het Brusselse parket. De Amerikaanse toerist was samen met drie vriendinnen de kerstdecoratie op de Grote Markt aan het bekijken toen één van de vriendinnen aangesproken werd door drie jongemannen, die het meisje meteen weglokten van haar metgezellen. De Amerikaan ging het meisje halen maar dat was niet naar de zin van de drie jongemannen. Eén van hen probeerde de Amerikaan een vuistslag toe te dienen terwijl een tweede een mes bovenhaalde en de Amerikaan in borst stak. Het drietal ging er daarop vandoor.
Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht, waar zijn verwondingen niet levensbedreigend bleken. Intussen was de politie al op zoek naar de drie daders. Twee verdachten, de 20-jarige Y.B.R en de 21-jarige M.J., konden aan het Centraal Station opgepakt worden. M.J. bleek in het bezit van een zakmes waarop bloedsporen zaten. Enkele uren later kon vlakbij de Beurs ook een derde verdachte, M.M., opgepakt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten