Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

zaterdag 27 juni 2015

Klokke Belfort - De Tijd is nabij (getiteld dit bericht kan uw gemoedsrust verstoren)

KLOKKE BELFORT
Met open vizier
De Tijd is nabij ...
27 juni 2015


Gegroet iedereen,
Jochei ! De tijd lijkt nabij dat de complottheorieën van vandaag de krantenkoppen van morgen zijn. Dit artikel van The Telegraph bevestigt het aanvoelen dat er barsten komen in die dijk van hooghartig misprijzen en ongeïnformeerde naïviteit waarmee signalen van oprecht verantwoordelijke burgers worden afgedaan als onzin. De houdbaarheidsdatum van het enorme vat leugens waarin men ons ondergedompeld houdt lijkt zijn einde te naderen, maar ondertussen heb ik wel geleerd de mooie deugd van geduld te ontwikkelen !
Oeps ! De tijd lijkt ook nabij dat dit grote complot in zijn finale uitwerking komt. Nine eleven was de indrukwekkende aankondiging ervan, maar er lijkt nu een soort stroomversnelling te gaan komen, met de focus op het begin van de herfst. Vooral de datum van 23 septemberwordt overal genoemd. 
Tot voor kort wist ik zelf hierover niets. Eerst ontdekte ik toevallig het bestaan van de shemitah en dat het dit jaar een speciale editie was. Al surfend botste ik op de uitspraak van Laurent Fabius, de Franse minister van buitenlandse zaken en notoir Bilderberger. Op 14 mei 2014 had hij gezegd: " We are on the edge of a climatic abyss. We have 500 days to avoid climate chaos ".
Op het eerste, oppervlakkige zicht lijkt hij hiermee te verwijzen naar de UN-klimaatconferentie, die einde dit jaar zal doorgaan in Parijs van 30/11 tot 15/12. Maar dat is 565 dagen en waarom zo dramatisch: we staan op de grens van een klimatologisch cataclysme ... ? Dit is toch wel een eigenaardige manier om duidelijk te maken dat er dringend ingrijpende maatregelen moeten genomen worden. 
Hij doet die uitspraak drie maal die dag, waarbij hij er eenmaal aan toevoegt : exact 500 dagen. Dat lijkt te wijzen op een welbepaalde dag, nl. 23/24 september . En hij voegt er ook aan toe :" as we all know ". Wie zijn 'we' en wat precies is geweten ? John Kerry staat erbij en knikt instemmend. Hij is duidelijk in the know !
Hiermee werd bij mij de vraag getriggerd of er in het najaar op en/of rond die datum van 23 september ' iets ' te gebeuren staat en/of zelfs voorbereid wordt, dat een enorme impact zal hebben ( eventueel zelfs levensbedreigend ),  waarvan de elite op de hoogte is en waarrond ze in bedekte termen signalen geeft. 
Het is niet de eerste maal dat geruchten over een doem- of een eindtijdscenario opduiken, maar ditmaal lijkt het toch wel ernstig te zijn. Ik ben in dit eschatologisch konijnenhol gedoken en geef jullie hieronder een overzicht van merkwaardige apocalyptische synchroniciteiten, waarbij heel veel terug én samen lijkt te komen. Ook voor iemand als ik die zich regelmatig in de arm knijpt.
Deze lectuur kan je gemoedsrust in gevaar brengen. Ik heb dan ook ernstig nagedacht of ik dit soort informatie wel kon rondsturen. Ik wil niet grondeloos en dus nodeloos verwarring zaaien. Uiteindelijk heb ik geconcludeerd dat het voldoende relevant en belangrijk genoeg is om het ter kennis aan te bieden. In zekere zin beschouw ik het zelfs als mijn morele plicht. 
Het staat iedereen vrij om deze mail (verder) te lezen of niet en om erover te denken wat hij wil. We weten dat er heel veel desinformatie is om ons in verwarring, angst en gekibbel te houden. We dienen dus kritisch te zijn.
Ik zelf wens op dit moment geen standpunt in te nemen, maar ik kan me evenwel niet voorstellen dat de toestand rond Kerstmis nog dezelfde zal zijn als nu. Daarvoor is er teveel druk op de ketel gekomen en zit er al te veel in de pijplijn. En of we het nu graag hebben of niet : we leven nu eenmaal in spannende tijden. 
Reacties of aanvullende informatie zijn welkom via email (peter_vereecke@hotmail.com). Ik weet bv. niet wat er in andere culturen dan de joods-christelijke over deze periode gezegd wordt of hoe de astrologie dit bekijkt ... .
Prettige vakantieperiode voor iedereen ( jullie zijn hiervoor altijd welkom bij ons in " Entre Les Chemins " ). 
Slotbedenking: wat moet komen zal komen. Blijf rustig, wakker, vertrouwvol en bereid je voor op een manier die voor jou goed voelt.

Met vrije en soevereine groet ,

Ik, gekend als Peter Arthur Maria; van de familie Vereecke,
geboren op zesentwintig februari negentienhonderzesenvijftig in Sleidinge
en levend als vrij en soeverein mens van vlees en bloed,
crediteur handelend in volwaardige capaciteit als agent en auteur
van de copyright naam met claim op de naam en handtekening:
© PETER ARTHUR MARIA VEREECKE
en/of elke afgeleide daarvan, waarbij alle rechten voorbehouden worden.

Rue du Petit Culot 33

B-5550 Sugny ( Vresse-sur-Semois )






 *********************************************************************************************************
Wat brengt ons de herfst van 2015 ?
De Shemitah
De Hebreeuwse kalender kent sinds de tijd van Mozes het fenomeen van de ' Shemitah ': om de zeven jaar moet men het land laten braak liggen en de schulden kwijtschelden. De laatste eeuw betekende het ook dat er zich om de zeven jaar een schokkende gebeurtenis in het bancair gebeuren voordoet. De laatste keren was dat 17 september 2001 en 28 september 2008:
  • In 2001 werd op 17/09 voor het eerst na nine eleven de beurs opnieuw geopend met een verlies van 7 %
  • In 2008 was er op die dag een crash met een verlies van 9 % en het was ook de enige dag dat de klok bij de opening niet werd geluid
Het huidige Shemitah-jaar begon op 25 september 2014 en eindigt op 13 september 2015.
Het getal zeven is dus belangrijk. Herinner je ook de nieuwjaarspeech op 15 januari 2014 van de Leading lady van het IMF, Christine Lagarde, die een soort initiatie was in het numerologisch denken ( dat voor de elite zo belangrijk is ) en waarbij zeven alle nadruk kreeg. 
Het grote Jubeljaar 
Maar er is meer : na iedere 7 X 7 = 49 jaar is er een jubileumjaar. De eerste keer was dat in 1367 AC, exact 49 jaar na de intrede van de Israëlieten in het beloofde land van Canaän (1416 AC). Op 23 september 2015 begint het zeventigste ( en finale ? ) jubeljaar
Toevallig is dit ook het veertigste na de kruisiging en opstanding van Jezus Christus . In jubel-jaren doen zich recentelijk gebeurtenissen voor die voor Israël belangrijk zijn: in 1948 oprichting van de staat Israël en in 1967 de annexatie van Jerusalem na de zesdaagse oorlog. 
Tetrade
Het gaat nog verder en dat heeft te maken met de bloedmaan. In de bijbel staat dat de maan rood zal kleuren op de dag dat de Messias verschijnt (Joel II,31). Het fenomeen van de bloedmaan doet zich voor ingevolge een volledige lunaire ecclips is en het houdt in de regel een waarschuwing in voor Israël. 
Heel wat passages in het Oude én Nieuwe Testament over het einde der tijden verwijzen naar de maan. Degene die ik het meest tegengekomen ben is Openbaring 6,12:
" Ik zag, toen het zesde zegel verbroken werd, hoe er een zware aardbeving kwam.
De zon werd zwart als een rouwkleed en de maan werd bloedrood.
De sterren vielen op de aarde, zoals late vijgen die door een stormwind van de boom worden gerukt ".
Heel uitzonderlijk is dat er in 2014-2015 in één jaar vier bloedmanen zijn die nota bene samenvallen met telkens de twee belangrijke Joodse feesten: 15 april (Pasen) en 8 augustus (Yom Kippur-Grote verzoendag) in 2014 en 4 april (Pasen) en 28 september (Sukkot- het feest van de tabernakels) in 2015. Daartussen - op 20 maart 2015 - is er een zonne-ecclips geweest en ook dat is uitzonderlijk. 
De tetrade deed zich voor in 1931 en korte tijd nadien was er een wereldwijde crash van banken omdat Engeland de goud standaard verliet. Ook in 1987 waren er vier 'lunes de sang' , gevolgd door ' Black Monday ', die bekend staat als de grootste crash van Wall Street.
Yom Kippur
Op 23 september 2015 is er het belangrijkste feest voor de Joden, dat van Yom Kippur (Grote Verzoendag/ Day of Atonement) : de dag waarop we het dichtst bij God staan en Aäron/hogepriester mag dan het heiligste der heiligste betreden. Het is een dag van inkeer, vergeving, zuivering, vasten, enz. . 
De ceremonie van zowel Pasen als Yom Kippur eindigt met de proclamatie " next year in Jerusalem ". Het is de uitdrukking van een diep verlangen en geloof dat volgend jaar deze feesten zullen kunnen gevierd worden zoals het moet : in een nieuw Jeruzalem, in een nieuw herbouwde tempel en strikt volgens de riten.
Op 23 september begint dus voor de zeventigste maal in de geschiedenis het grote jubeljaar en dit zou wel eens het finale jubeljaar kunnen worden, dit althans volgens de profeet Daniël. Deze zou in het jaar 550 AC van God informatie gekregen hebben over het einde der tijden en de komst van de messias. Over de specifieke passus 9,25 bestaat nogal wat discussie, maar ook Isaac Newton heeft deze bestudeerd en volgens zijn berekening zou dat 23 september 2015 zijn. 
Paus Franciscus I
In de maand september gaat de heilige vader gedurende zeven (!) dagen op bezoek naar de USA. Eerst is hij in Washington: op 23/09 gaat hij op de koffie bij Obama in het Witte Huis en op 24/09 houdt hij een speech in het Congres (uniek). Er is heel wat speculatie over wat hij het zal hebben, waarbij de alien-problematiek hoog scoort.
Op 25 september zal hij zich in New-York richten tot de UN. Het is tijdens die vergadering ( de zeventigste sinds de oprichting... )  dat de officiële voorstelling zal gebeuren van de " Post 2015 (sustainable) development agenda ", wat wordt gezien als het New World Order-plan geheel in het verlengde van Agenda 21 . 
Franciscus I is inzake dit onderwerp goed voorbereid want hij heeft op 24 mei een encycliek voorgesteld ' Laudato si ' over de milieuproblematiek, waarin hij resoluut de kaart trekt van de global warming. Heel merkwaardig is dat één van de adviseurs-experten die uitgenodigd was voor een gastcollege professor John Schellnhuber was .  Deze eminentie is van oordeel dat er zes miljard mensen te veel op deze aarde zijn en dat er dringend komaf met dit probleem moet gemaakt worden. 
Op 26 & 27 september zal hij ook aanwezig zijn op een internationale bijeenkomst voor katholieke gezinnen in Philadelphia ( Pennsylvania ) en ook dat belooft een 'historic event' te worden. In ieder geval kan er over deze stad heel wat gezegd worden. 
Philadelphia betekent letterlijk stad van broederliefde en het  is één van de zeven gemeenten in Asia ( huidige Turkije ) waarover het in de aanvang van het boek Openbaring (3, 7 - 13) gaat als de stad waar de christenen bewonderenswaardig weerstand geboden hebben tegen de verdrukking door mensen die " bij Satan horen, leugenaars die zich Joden noemen en het niet zijn ". Het was ook een stad die regelmatig getroffen werd door aardbevingen.
Dan is er ook het supergeheime Philadelphia-experiment waarbij men in 1943 het USSS Eldrige-schip onzichtbaar wou maken voor de radar. De plaats van het mysterieuze gebeuren waarbij men wou switchen van de ene naar de andere dimensie was de marine-haven van Philadelphia.
De officiële aankondigingsfoto   ' I'll see you in Philadelphia ' vinden sommigen heel merkwaardig : 
 

  



Volgens sommige lijken de kardinalen op de achtergrond met de rode/paarse linten op hun zwarte toga's zowel links als rechts driemaal het cijfer zeven weer te geven en volgens anderen het hebreeuwse VAV-letterteken, wat staat voor 6 6 6 : hét duivelsgetal. Voor velen is door allerlei schandalen duidelijk geworden wat de werkelijke betekenis is van de uitspraak van paus Pauls VI dat " de rook van Satan het Vatikaan is binnengedrongen. 
De dag van zijn vertrek 28/09 zal de zevende dag van zijn bezoek en laatste dag van de bloedmaan zijn en dan zou hij de katholieke kerk voorstellen als de bruid van Christus. 
 

  
In Philadelphia hangt ook de Liberty-bell en dit is een iconisch symbool voor de onafhankelijkheid van de USA: op 8 juli 1776 weerklonk ze om de burgers op te roepen voor de eerste publieke proclamatie van de onafhankelijkheidsverklaring.  
De inscriptie zegt "Proclaim Liberty throughout All the land unto All the Inhabitants Thereof" (Verklaar de vrijheid voor het hele land en haar inwoners) en komt van Leviticus 25,10 waarin het gaat over de aankondiging van het vijftigste jaar, dus een Shemitah- of jubeljaar en voor de vrijheid.
De naam Liberty Bell komt uit 1830 toen het als symbool van de antislavenbeweging werd genomen. Na de burgeroorlog werd het samen met de vlag een symbool van eenheid en reisde het doorheen het land om vrijheid te verkondigen. Op 25 september (!) 1920 werd deze klok opgehangen in Independence Hall. Tot op vandaag komen verdrukte groepen hier symbolisch hun eis voor vrijheid bevestigen.
Rond 1846 scheurde de bel .  Deze barst doet denken aan het voorspeld perspectief dat ook de USA uit elkaar zal scheuren.  Zoals hiertoegelicht kun je bij het plooien van het nieuwe 100 dollar-biljet ' van alles ' zien: het onderlopen van NY door een vloed zoals in de film " The Day after Tomorrow " en in het midden het luiden van de Liberty Bell .
Ook in zijn rede voor de UN Climate Summit van 2014 zegt Obama nadrukkelijk : " The alarm bells keep ringing ". Dat gelui(d) hoor je overigens op heel wat filmpjes die op youtube te bekijken zijn. 
Paus Franciscus I zou volgens de voorspellingen van de helderziende H. Malachias de laatste paus zijn. Merkwaardig is dat hij zelf heeft aangekondigd dat zijn mandaat beperkt in de tijd zal zijn ( 4 à 5 jaar maximum).

Hij is de 266° paus,  23 september is de 266° dag van het jaar en het aantal dagen tussen conceptie en geboorte is ... 266. In de bijbel staat ook dat de dag des oordeels zal komen als een vrouw die barensweeën krijgt. 
Er is de profetie van Benjamin Parravicini ( een schrijver/beeldhouwer 1898-1974 ) die het over het bezoek van de paus heeft aan Amerika. De mensheid zal dan ten ondergaan (fall down). 'Vrede, vrede' zullen ze dan zeggen terwijl er geen vrede is. 
Er is ook het derde geheim van Fatima: de paus wandelt in wit gewaad naar top van een berg ( Philadelphia Mountain ? ) met een groot kruis door een stad die getroffen is door een bombardement of een meteoriet, biddend voor de gesneuvelden. Op de top knielt hij en wordt daar gedood door soldaten samen met de andere bisschoppen, priesters en gelovigen. 
Ook Nostradamus kan hier niet ontbreken. In kwatrijn 2.97 waarschuwt hij de paus voor een bezoek aan de stad tussen twee rivieren ( Philadelphia staat bekend als de stad van de twee rivieren ... ) en spreekt over bloed dat zal vloeien als de roos bloeit.  September is gekend als de laatste maand dat deze bloem floreert.
Asteroïde/meteoriet
Hier wordt het echt angstaanjagend. Er is een hardnekkig rondgaand bericht over een nakende catastrofale inslag van een asteroïde. In het jargon spreek men van een ELE ( extinction level even ).
De oorsprong hiervan ligt bij Efrain Rodriguez, een predikant op Puerto Rico. Als 16-jarige kreeg hij ruim 40 jaar geleden een boodschap van God over een naderende asteroïde ( 5 mijl diameter ) die 's nachts in dat gebied in de oceaan zou vallen met een impact van 12 op de schaal van Richter.
 

  

Gevolgen zouden velerlei zijn, o.a. een mega tsunami, die aan een snelheid van 400 mijl per uur zou afstormen op vooral Amerika. Er zou een reeks aardbevingen volgen, waarbij N-Amerika in twee stukken uiteenscheurt ( de befaamde New Madrid-breuklijn ) van het gebied van de grote meren tot aan de Golf van Mexico. Grote delen van California zouden in de Stille Oceaan glijden. 
Dat geldt ook voor de Golden Gate-bridge van San Francisco. Het was wakkere burgers al eigenaardig overgekomen waarom een foto(shopping)  verspreid werd van Andreas Lubitz ( volgens de mainstreammedia de zogezegde kamikaze-piloot van Germanwings ) met op de achtergrond die wereldbekende brug. Zou dit een signaal kunnen zijn dat ook deze zal instorten ? 
Meerdere mensen hebben gelijkaardige vizioenen gehad de afgelopen jaren. Bij sommige komt het ruimteding in drie stukken binnen en wordt ook Groenland getroffen. De aarde zou zelfs tijdelijk in zijn rotatie gestopt worden : de fameuze drie donkere dagen.
Father Rodriguez heeft Nasa hiervan in 2010 op de hoogte gesteld, maar daar wordt in alle toonaarden ontkend dat er de komende 100 jaar een gevaarlijke asteroïde op ramkoers met de aarde zou zijn. Maar om het waarheidsgehalte van de uitspraken van deze militaire overheidsdienst na te gaan, dient men best een camion zout te laten aanvoeren. 
Merkwaardig is wel de levering door Fema van enkele miljoenen lijkzakken en MRE's (meal ready to eat) aan Puerto Rico.
Merkwaardig is ook  de 2015 IAA Planetary Defense Conference (PDC), die doorging van 13 tot 17 april 2015 in Frascati, Italië. Gedurende vijf dagen ( ! )  werd door Nasa en Esa een scenario met impact van een asteroïde voorgesteld en besproken. De persnota vermeldt wel nadrukkelijk: " NOTE: Although this scenario is realistic in many ways, it is completely fictional and does NOT describe a real potential asteroid impact ".
Nasa sloot ondertussen een aantal programma's op haar website af, ook @asteroid watch, een twitter-account dat informatie geeft over potentieel gevaarlijke astgeroïden en kometen. Maar ze blijven wel op de uitkijk staan. 
Dit thema van de asteroïde komt in heel wat films, tv-series en videogames aan bod. De twee bekendste kwamen in 1998 uit met telkens een zwarte president: in Deep Impact gaat de elite ondergronds samen met 800.000 burgers onder de vijftig jaar ( via lotto geselecteerd ... )  en 200.000 wetenschappers en in Armageddon kan de asteroïde ter grootte van Texas in extremis tot ontploffing gebracht worden. We weten dat de elite Hollywood bezit en gebruikt om de kudde voor te bereiden ( predictive programming ).
Ook  dit promotiefilmpje " The Bacardi Triangle ' gemaakt  ivm Halloween 2014 is heel merkwaardig omdat het barst van al die occulte en satanische beelden en symbolen, waarmee de muziek-, de reclame- en de filmindustrie zo doordrongen is dat het alleen nog buitenstaanders opvalt:
This Halloween Bacardi displays the coming dragon at the top of the pyramid
taking on one of nature's most mysterious forces ( beeld van tsunami )
the bermuda triangle ( deze 'duivelsdriehoek ligt boven Puerto Rico )
with an untamable event of epic proportions
on a Paradise Island in Puerto Rico
darkness will fall - bats will fly - fire will illuminate the sky
De waarschijnlijkheid van een komeetinslag wordt bevestigd door de " Bijbelcode ". Dit is de naam van een project waarbij men de Hebreeuwse tekst van het Oude Testament via computerexperimenten doorzoekt naar gecodeerde voorspellingen. Michael Drosnin heeft hierover een boek geschreven. Men vindt er voor het jaar 2015 grote problemen, die veroorzaakt worden door Obama, en spreekt over de komst van een asteroïde in september 2015, die een diameter van 370 m zou hebben . 
Er zijn meerdere katholieke profetieën over verwoestende kometen, maar die van Hildegard Van Bingen steekt er toch wel uit: 
" Vooraleer de komeet komt zullen vele naties geplaagd worden door gebrek en hongersnood. De grote natie in de oceaan die bewoond wordt door mensen van verschillende rassen en afkomst zal vernield worden door een aardbeving, storm en vloedgolven . Het zal opgesplitst worden en grotendeels ondergaan. De komeet zal door zijn verschrikkelijke druk vele landen overspoelen en vele plagen veroorzaken. Alle zeesteden zullen in angst zijn en velen zullen verwoest worden door vloedgolven. De meeste levende wezens zullen sterven en zelfs zij die ontsnappen zullen een verschrikkelijke ziekte lijden. "
 the height of World War III -- just prior to the "three days of
  
Jade Helm 15
Men lijkt zich in de USA aan het voorbereiden op 'iets': bijna duizend FEMA(concentratie)kampen, ondergrondse steden, enorme bewapening, enz. . 
Er zijn de laatste jaren al heel wat militaire 'oefen'-operaties geweest maar ' Jade Helm 15 ' is zonder discussie de grootste. Deze vindt plaats van 15 juli tot 15 september in meerdere staten ( waaronder TexasArizonaNew MexicoUtah and Colorado[)  onder het commando van SOCOM (de Special Operations Command van de het Amerikaanse leger). Er wordt aan deelgenomen door een waaier van elitetroepen: de Green Berets, de Navy Seals, de 82nd Airborne Division (de fameuze All Americans), plus nog wat “specialist aircraft and helicopter units” en uiteraard de Special Ops van het marinierscorps.

Volgens het Pentagon zijn het gewoon manoeuvres, routine oefeningen “to maintain a high level of readiness for Army Special Operations Forces”. Dat ze het zo realistisch mogelijk willen maken, is nu eenmaal wat het een efficiënte oefening gaat maken zeggen ze daar. Het zou niets te maken hebben met een nakende afkondiging van de krijgswet ( Martial Law) : absoluut niets ...

Maar nogal wat “bezorgde burgers” zien dat anders. Tussen drie en vier miljoen Amerikaanse gezinnen kan je ondertussen “preppers” noemen: mensen die zich aan het voorbereiden zijn voor doemsdagscenario’s. Ze slaan eten in, bouwen schuiloorden, kopen vuurwapens, enz. .
Aliens
In deze context wordt ook gesproken over de buitenaardsen, die 'ter hulp' zouden komen. De grote disclosure hangt al een tijdje in de lucht. Ook het Vatikaan is bijzonder geïnteresseerd, wat o.a. blijkt uit de investering in drie grote ruimteobservatoria : Gacona (Alaska), Castelgandolfo (Rome) en Mount Graham in Arizona, waar de infrarood-telescoop de naam 'Lucifer' gekregen heeft.

Father Malachi Martin (katholiek theoloog) zei in 1979 reeds: " They know what is approaching the earth and it will be of the outmost importance in the coming years "

Father Giuseppe Taurella-Nitti, professor aan de universiteit van het Vatikaan : " Very soon we will not have to deny our Christian Faith ... but there is information coming from another world and once it is confirmed it is going to require a re-reading of the gospel as we know it ".

Father Guy Consolmagno (topastronoom van het Vatikaan) : " Very soon the nations will look to aliens for their salvations ".
Hier vermelden we ook de vreemde uitspraak van president Ronald Reagan: " Perhaps we need some outside universal threat". Hij deed deze  in 1987 voor de UNO op ... jawel : 23 september ! Voor wie denkt dat dit allemaal toevallig is :  father Bush deed zijn NWO-uitspraak op 11 september 1990, elf jaar voor de feiten onder het bewind van son Bush. En ook in aanwezigheid van het verzamelde congres. ( dus alle volksvertegenwoordigers en senatoren ) zoals bij paus Franciscus.
Ook Carol Rosin vertelt dat Werner Von Braun haar herhaaldelijk waarschuwde dat men de bewapening van de ruimte zou legitimeren door opeenvolgend valse vijandbeelden zou creëren:  de communisten,  de terroristen, de schurkenstaten, meteoriet of asteroïde en uiteindelijk de buitenaardsen. 
Ondertussen weten we dat er een secret technology is, dat er de Haarp-installaties zijn, dat er van alles in een baan rondom de aarde vliegt en dat men met Blue Beam tot onvoorstelbare illusies in staat is. 
Tomorrowland & TomorrowWorld
Tomorrowland slaat in Atlanta van 25 tot 27 september zijn tenten op. Via de website kan je een promofilmpje zien waarin gesproken wordt over unite, something miraculous is going to happen, look into the mirror to tomorrowland , a gateway ... 
Het motto dit jaar is " The key to hapiness - chapter I I " 
De aftertrailer van de editie 2014 vermeldt ' one year to go ' en spreekt expliciet over de last test run van  Cern 2013 : ' eruption of life ' . Cern zou in september 2015 the portal openen, een ster valt uit de lucht en krijgt de sleutel tot de afgrond
In de film JeruZalem, die binnenkort gepresenteerd wordt,  wordt er gesproken over het openen van de poorten van hel: " There are three gates to hell: on in the desert, one in the ocean and one in Jerusalem " ( Jeremiah 9, Talmud ).
Madonna stelde in 2012 haar MDNA-tour voor op 23 september (!). Het begint met klokgelui, je ziet er een grote poort waarvan de rode gordijnen openen, de muren storten in, vuur valt neer en de anti-Christ daalt neer. Het is een satire op het beeld van de bruid van Christus
CERN 
Hiermee zitten we in Zwitserland bij een Europese instelling die al sinds 1952 bestaat. Het is begonnen met nucleaire energie, maar men houdt zich nu bezig met een zoektocht naar de bouwstenen van ons universum.
Paradepaardje is de LHC (Large Hadron Collider), de Big Bang - machine, die 27 km lang diep onder de grond is geconstrueerd . Men spreekt over het vinden van ' the key to the structure of the universe', het openen van de deur naar een andere dimensie. 
In verband met Cern stel je een aantal merkwaardige dingen vast. Hun logo is een uitwerking van het getal 666. In de inkomhall staat Shiva: kosmische danser van dood en destructie.. Op die plaats zou vroeger een tempel gestaan hebben gewijd aan Apollyon ( Hebbreeuws: Abaddon ), de naam van een engel - ' de vernietiger '. De LHC ( Large Hadron Collider ) lijkt op een stargate of all seeing eye of Saturnus ( = Duivel ) .
 Op zondag 5 april - 15 Nissan ( = Pasen én zonne-ecclips ) is een experiment gestart waarbij men het aantal botsingen wil opdrijven.
Sommigen zijn bang en niet de minsten. Zo zei de bekende Steven Hawking: " God Particle could destroy the universe'. 
Dit project eindigt op 25 september 15 Tishri ( = Sukkot - feest van tabernakels en laatste bloedmaan van de tetrade ) en wordt speciaal gevierd in het kader van het Internationale Jaar van het Licht.
Disney-films en Lego spelen hierop in en hebben een educatief CERN-videospel ontwikkeld met bijhorende  lego-poppetjes en promotieclip onder veelbelovende titel  ' Lego Dimensions ' .
Stop Cancer 
 
  
Er is ook iets eigenaardigs aan de hand met dit logo van het Stop Cancer T-shirt. Wellicht betekent het zoiets als : stop de toename van kanker.  Maar anderen zeggen dat de s staat voor september, de pijl zou verwijzen naar de eerste ruiter van de apocalyps op het witte paard met de boog en c is de derde letter van het alfabet.  Dus de boodschap zou zijn : in september zal iets gebeuren en het eerste schot wordt afgeschoten op 23 september.

Cancer of Kreeft is ook het zodiak-teken van de kruising. Zal er iets de loop van de aarde kruisen en onze planeet treffen ?
  
PEACE
Op 21 september 2015 is er de internationale dag van vrede. In zijn aankondiging hiervan sprak Ban-Ki-Moon over ' world come together and unite ' en had hij het nadrukkelijk over ' peace and security ' . Sommigen zien dit als de eufemisitische omschrijving van de NWO en horen hierin Thessalonika I,5,3 " Als de mensen zeggen dat er vrede en veiligheid is, worden ze plotseling getroffen door de ondergang zoals een zwangere vrouw door barensweeën ".
ILLUMINATI-CARDS
Dit NWO-kaartenspel uit de jaren negentig met heel wat gebeurtenissen die zich in de realiteit voorgedaan hebben kan hier niet ontbreken en op zijn minst vijf kaarten verwijzen naar de september 2015-problematiek: 
  • " Seize the time " ( asteroïde nadert de aarde - 24/09 )
  • " Bar Code "  ( 666 342332 -  verwijst naar 23/24 )
  • " Warehouse 23 " ( cijfer 23 / 9 )
  • " Pave the earth " ( tekst ' I wanted to go to the environmental rally but there was no place to park ' )
  • " Vatikan City " ( tekst ' You whole power structure is immune to attacks from peaceful groups  
G 7
Onlangs was er bijeenkomst van de G7 in Beieren, waarover het in dit artikel gaat. Het laatste zinnetje trok mijn aandacht. Japan is de organisator voor volgend jaar, maar de delegatieleider liet volgende opmerking noteren: " De wereld kan er tegen dan heel anders uitzien ". 
Net zoals voor 21/12/2012 is er ook hier een countdown-clock : www.countdowntoclimatechangechaos.com
****************************************************
Voor wie dit overzicht gelezen heeft tot hier : proficiat ! Laat alles bezinken, denk er het uwe van en je mag het mij altijd laten weten via mijn email : peter_vereecke@hotmail.com !
Voor waarheid, vrijheid en gezondheid,

Peter Vereecke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten