Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

dinsdag 27 juni 2023

Good News Watch: ‘THE GREAT AWAKENING’ Official Trailer.

“The Great Awakening is intended to be a lighthouse to guide us out of the storm and into a brighter future.”

https://infowars.com/posts/watch-the-great-awakening-official-trailer/ 

https://prepareforchange.net/the-event/a-plan-to-maintain-safety-during-the-event/

My friend Michael told me that criminal worldleaders like George W. Bush Jr have been executed (by the possitive military in the United States) for crimes against humanity. This is not known in the mainstream. Some executed people are walking around us in body doubles or clones.

Those who join the Light like Mehal Darji Rockefeller are welcome. (he became a friend, he is adopted into the Rockefeller family and not in the bloodline).

Please forgive Mehal for his mistakes in the past,
Everyone is worthy of a second chance.

In Dutch : Mehal was a verloren ziel en op het pad van het linkerhand, maar omdat hij de waarheid over 9/11 durfde te vertellen en over de betrokkenheid van de Rockefellers bij de moord op Kennedy vind ik voldoende om hem te helpen de goede weg te betreden. Iedereen heeft een beschermengel, ook slechte mensen.

Sommige bodhisattva's, waaronder mezelf, helpen net mensen die op het pad van de linkerhand zijn om terug de juiste weg te volgen.

"Het lot van die mensen die verloren zielen zijn geworden, is verschrikkelijk en bijna niet te beschrijven. Afgezien van de vreselijke innerlijke kwellingen die zij ondergaan, de mentale foltering en de psychische pijn en verschrikking die hen overweldigen, kunnen ze ware menselijke duivels worden die hun medemensen kwaad berokkenen, en die er door hun eigen wanhoop nog plezier in hebben ook. Intussen snellen zijzelf in iedere nieuwe wederbelichaming met toenemende vaart naar omlaag en worden ten slotte naar de afgrond of de planeet van de dood getrokken, en als ze daarin vallen, verdwijnen ze uit het aantrekkingsgebied van de aarde en worden ze niet meer gehoord of gezien. Omdat ze mislukten zijn, is het hun bestemming om in de afgrond als menselijke resten te worden vernietigd en keer op keer te worden vermalen in dit laboratorium van de natuur."

"Toch hebben zelfs de verloren zielen, hoewel het antahkarana is verbroken, nog een kans op hereniging met de innerlijke god, tenminste in het begin en voordat de afstand tussen de innerlijke god en de persoonlijkheid te groot is geworden. Zelfs één enkele wanhopige spirituele gedachte of verlangen is voldoende om de gescheiden delen van de menselijke constitutie weer bijeen te brengen, en zo de herenigde hogere triade en het lagere viertal gelukkig in staat te stellen opnieuw de volledige zevenvoudige entiteit te worden. Mocht zo’n hereniging plaatsvinden, dan kan die blijvend worden, mits vanaf dat moment de persoonlijke mens door vurig omhoog te streven de hogere persoonlijke aspecten steeds hechter verweeft in de structuur van zijn spirituele wezen. Blijkt echter de lagere natuur ten slotte sterker te zijn, dan vindt de scheiding opnieuw plaats en is de kans op hereniging zelfs kleiner dan tevoren.

Alle archaïsche geschriften en filosofische scholen maken melding van wezens op spirituele gebieden die een centrum en bedrijver van het kwade zijn. Er zijn in de spirituele rijken wezens die uitgesproken slecht zijn omdat ze naar lagere gebieden afglijden of afdalen door hun aantrekking daarheen; en in bepaalde gevallen bezitten ze een kwaadaardige kracht en mogelijk zelfs in hoge mate. Dit duistere en vreselijke feit in de natuur was de grondslag van wat in het christendom een bijgelovige legende werd over ‘kwade engelen’ of ‘wezens van spirituele verdorvenheid’.

Velen vinden het idee dat een entiteit spiritueel is moeilijk te rijmen met de gedachte dat ze tegelijkertijd slecht kan zijn. Zoals eerder gezegd, zijn goed en kwaad geen opzichzelfstaande zaken, maar betrekkelijke levenswijzen die entiteiten volgen, of toestanden die ze scheppen en waarin ze dus leven. Daarom kan een spirituele of quasi-spirituele entiteit, die op de spirituele gebieden een bepaalde graad van evolutie heeft bereikt, maar in wie het instinct voor harmonie, altruïsme, enz., plaatsmaakt voor de aantrekkingen van de lagere pool van die gebieden, en dus disharmonie, egoïsme en zelfzucht voortbrengt, als spiritueel slecht worden beschouwd. Elk wezen of elke entiteit op welk gebied ook, die neigt tot de lagere pool is ‘slecht’ in zijn eigen omgeving, en kan daarom een zelfde soort ‘kwaad’ aan anderen toebrengen. Elk gebied of elke wereld in het heelal heeft zijn hogere en lagere pool, de lichtkant en de nachtkant van de natuur.

Als we het meer in het bijzonder over mensen hebben, dan zijn er twee manieren om kwaad te doen: de ene wordt veroorzaakt door gewone karakterzwakheden; en de andere is opzettelijk, in welk geval het kwaad een pad vol rozen schijnt en de vruchten van een zelfzuchtige overwinning van groter waarde worden geacht dan wandelen met de goden. Dat is het pad van de broeders van de schaduw. De richting die we door onze keuze en wil aan onze handelingen geven, bepaalt of we een zwarte of een witte magiër zullen worden. Het doet er niet toe welke graad van vooruitgang we hebben bereikt: als onze richting naar ‘links’ is, behoren we tot de duistere krachten; en als de keuze naar ‘rechts’ is, behoren we tot de krachten van de zon. De scheidslijn is deze: als we leven en werken voor onszelf, bevinden we ons op het pad van de linkerhand; wanneer we onpersoonlijk voor allen werken, zijn we op het pad van de rechterhand."

"Het lot van de ongelukkige broeders van de schaduw is vernietiging, want zij hebben hun wil geplaatst tegenover de stroom van de evolutie die ontspringt aan het hart van de natuur en die door ieder atoom vloeit; en daarom wordt hun persoonlijke ego ten slotte weggevaagd. Maar voordat dit laatste stadium van vernietiging aanbreekt, sleuren de stromen van de natuur hen mee in de draaikolken van de grove stof, die de portalen zijn naar Tartarus of avichi.

Het uiteindelijke lot van de zonen van de zon, van de broeders van het licht, is zelfbewust verworven goddelijkheid: een uitbreiding van het zelf tot een verheven onpersoonlijk zelf, wanneer het persoonlijke het onpersoonlijke wordt en het kaarslicht de luister van de zon wordt. De bestemming van de witte magiër is een medewerker te worden van de eeuwigdurende natuurwetten; en deze wetten zijn de werkingen op dit gebied van de wilsuitingen van de goden die het kosmische bewustzijn weerspiegelen." 

Godfried de Purucker

https://theosofie.net/onlineliteratuur/bron/78verlorenzielen.html

See : https://nj.com/gloucester-county/2017/11/sicklerville_man_indicted_on_charges_he_threatened.html

Mehal Rockefeller, 35, entered St. Charles Borromeo Church on May 14 and placed a check in the amount of $666,000 in the offertory, according to his criminal complaint.

Parishioners told police they then heard Rockefeller on the phone telling someone, "I'm going to do something tonight or in the near future to this church."

Mehal was mislead by satanism, so common in elite circles. I study all Luciferian books, but I am not myself a Luciferian. The white occult is not the problem, it turns people into bodhisattva's who sacrifice themselves for humanity's better future. I am only against black magic. Christians must realise, as confirmed by Mr. David Icke, that hidden knowledge used to liberate and help humanity is not the problem, at all.

 

 What our team humanity must try to do they agree from their heart and soul is trying to rescue good souls and helping them to become white magicians instead of black magicians. If they can accomplish that in powerful positions, they became a light for the world and a true light, not a fallen lightbearer like Lucifer who became power-mad (the same happened with Napoleon, Mao and Hitler). People like Hitler where completely into the black occult and possessed by evil, as affirmed by The Mother and Sri Aurobindo, who joined the Resistance in world war 2 for the protection of humanity,
not only the Jewish people.
I am from team Michael, not from the dragon, only the White Dragon society with Benjamin Fulford, who is an honest, Jewish journalist.

People like Madeleine Rothschild, a bright soul within a dark family are very loved by the Lightforces.
The same is true for Mehal.
Nobody is responsable for his or her family.

It's about the individual,
I don't like groupthinking.
I can function within a group for doing volunteerswork,
But I don't like behaving like a sheep.
I'm a Lion and an Eagle in the end.

These bright souls cleanse the bad karma of bad people and the black nobility. Please don't judge them.

Those who abuse and enslave the people will eventually be removed from the earth plane by the Forces of Light.

Tribunals for crimes against humanity because of the the misuse of COVID for the enslavement of humanity by forcing them to take the vaccine and taking away their liberties will not be unnoticed by the Forces of Light.

It's time for the good people in law enforcement and the justice system and politics to rise to the top and remove the remaining psychopaths from power.
We are many, they are few.

https://stopworldcontrol.com/arise/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten