Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

zaterdag 3 oktober 2015

Anonymous waarschuwt België: ‘Grote cyberaanval als besparingen niet stoppen’.

De Belgische tak van het internationale hackerscollectief Anonymous heeft zaterdag de cyberaanval op de website van het Waalse ministerie van Economie opgeëist. In een filmpje op YouTube waarschuwt Anonymous de regering-Michel voor een grote cyberaanval.
De site van het Waalse ministerie van Economie lag zaterdag een tijdlang plat. In de loop van de dag postte Anonymous een filmpje op YouTube waarin het de cyberaanval opeist. ‘U bent vrij om terug te komen op uw debiele hervormingen, zodat wij onze aanvallen zullen stoppen’, staat in de beschrijving te lezen.
‘Inwoners van België, wij zijn Anonymous’, klinkt het in de video. ‘Operatie Guerilla. Het Anonymous-collectief eist met deze video de cyberaanval op tegen de site van het Waalse ministerie van Economie. Deze aanval is slechts het begin van een cyberaanval die groter zal zijn.’
‘Zolang de regering-Michel zijn draconische en frauduleuze politiek tegen het volk niet verandert, gaan wij door. Wij zullen niet toestaan dat machtslust en de hebzucht van de overheid de mensen met een laag inkomen verarmt. Onze strijd is begonnen zoals we hebben aangekondigd in onze vorige video’s, we hebben ze gewaarschuwd’, zegt Anonymous.
‘De strijd zal lang duren, maar we zijn overal bij jullie. In de schaduw houden we jullie in de gaten en we zullen tot het uiterste gaan. Verwacht onze massale reacties. Regering-Michel, bereid je voor, we zijn er, wij zijn Anonymous, wij zijn een legioen. Wij vergeven niet, wij vergeten niet, verwacht ons.’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten