Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

zaterdag 26 oktober 2019

Informatie over longziekten. (Dutch)

"Door de verplaatsing van de energie vanuit het emotionele centrum naar het denkvermogen ontstaan soms longziekten zoals tuberculose, asthma, bronchitis, longontsteking,etcetera. Het is een ziekte ten gevolge van uitputting. (Rust is belangrijk). Het kan  in deze tijd echter meestal volkomen genezen worden.

In het geheim van een juist ritmisch leven en door een geproportioneerde nadruk op alle levensfasen (en dit komt snel) zal een volledige onvatbaarheid voor tuberculose (en andere longziekten) komen.

(...) hebben wij geleerd hoe tuberculose te genezen is. Men ontdekte dat zonneschijn en goed voedsel genezing kon brengen of althans de ziekte konden tegenhouden.  (...) gelijk het licht van de ziel, wanneer het in het denkvermogen stroomt, elk probleem kan oplossen, het licht van de zon met haar ontsmettende stralen de gevreesde symptomen van tuberculose kan verdrijven.
Het ontwikkelen van goede wil en goede, juiste motieven geneest problemen van de ademhaling, longen en keel, waardoor een lang leven volgt,  het onnatuurlijk onderdrukken van begeerte wordt afgeraden.

Bron : Esoterische genezing, Alice Ann Bailey.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten