Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

zaterdag 12 oktober 2019

Roy Michael Martina komt naar Berchem-Antwerpen op 20 oktober 2019. (Dutch / Nederlands)

http://www.spiritueelaanbod.com/-roy-martina-komt-terug-naar-belgie.html

20 oktober 2019


Roy Martina, Holistisch arts, Quantum Mysticus


Roy Martina is holistisch arts met 40 jaar ervaring, Inner Business Coach, een internationaal best-seller auteur van 86 boeken, waarvan miljoenen zijn verkocht en geeft workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit, vitaliteit en zelfheling (Mind Body Medicine) Hij is de grondlegger van o.a. Omega Heling en NEI (Neuro-Emotionele Integratie).
Hij heeft wereldwijd meer dan 300,000 mensen getraind inclusief artsen, professoren, atleten, therapeuten, coaches, ZZP’ers en managers in zijn speciaal ontwikkelde effectieve therapieën zoals RAPID (Allergie behandeling) Neuro-Emotionele Integratie (Therapie voor Emotionele Trauma’s) en INTEGRA (Geïntegreerde Alternatieve Geneeskunde). Hij is ook 8e graad zwarte band Grootmeester in de vechtsporten (Martial arts) en heeft 3 wereldrecords en zijn passie is fitness met Russische Kettlebells. 

Roy Martina, Holistisch arts, Quantum Mysticus

Roy Martina is een breatharian, d.w.z. dat hij geen eten of voedsel nodig heeft om te leven. Hij leeft van het licht of noem het Chi, Universele Energie, Prana, Manna of Goddelijke energie. Roy noemt ‘het’ de verbinding met het Quantum veld.Sinds hij dat doet heeft hij een paar bijzondere ontdekkingen gemaakt die voor het eerst in deze “hands-on” playshop worden uitgelegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten