Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

dinsdag 10 februari 2015

Algemene voorspellingen: het jaar van de Geit [Dutch]

19 februari 2015 t/m 7 februari 2016 - Jaar Van De Geit
Algemeen
Van nature is de Geit een verdraagzaam dier wat zich meestal wel op z'n gemak voelt. De Geit is niet snel bang tekort te komen en weet van veel dingen het beste te maken.
In dit jaar zal het verdraagzame en verzoeningsgerichte van de Geit ook een rol gaan spelen in het politieke klimaat. Oorlogvoerende naties en landen die op gespannen voet met elkaar leven zullen stappen nemen op weg naar vrede. Het jaar van de Geit is een jaar met meer diplomatie en dialoog.
Meer begrip
In het verleden werd in Zuid-Afrika de apartheid afgeschaft in een Geitenjaar en herstelden Pakistan en India hun diplomatieke betrekkingen na jaren van strijd. Het verlangen naar meer begrip voor elkaar en een vreedzamer samenleving gaat een grotere rol spelen.
Als de diplomatieke omgang goed is, is er ook weer plaats voor meer handelsovereenkomsten. Overheden stoppen geld in het verbeteren van hun handelsklimaat en in logistieke zaken. Maar er is ook aandacht voor het milieu, bescherming van de natuurlijke bronnen gaat een belangrijker rol spelen evenals de aandacht voor de arbeidsomstandigheden.
Schoner en groener
Duurzame energie gaat een steeds belangrijker rol spelen en wordt wereldwijd gezien meer gemeengoed. We gaan beter voor de aarde zorgen, het leven moet schoner en groener worden. Ook zal er meer aandacht komen voor de rol van ons voedsel, de wereldwijde watervoorzieningen en andere voorzieningen die onze gezondheid kunnen bevorderen. Biologische landbouw neemt een vlucht, want steeds meer mensen gaan beter letten op wat ze eten.
Creativiteit en kunst
Geiten, creativiteit en kunst zijn met elkaar verbonden, we kunnen dan ook innovatieve ideeën verwachten. Ook zal dit jaar de nadruk meer op 'feel-good' komen te liggen, en we zullen dat zien in wat er op de markt gebracht wordt. Ook komt er weer aandacht voor grote tentoonstellingen en exposities en zullen er nieuwe namen opduiken in de film-, theater- en kunstensector. In de modewereld ontstaan nieuwe trends met een nadruk op kleur en expressie, en soms bizarre of op z'n minst opvallende details.
Buitenaardse zaken
Wat er zeer waarschijnlijk ook te verwachten valt in het jaar van de Geit zijn verregaande ontwikkelingen die te maken hebben met de ruimte, met buitenaardse zaken. Sowieso zal de ruimtevaart weer een prominentere rol gaan spelen, ruimtevaartuigen die nieuwe planeten zullen gaan bestuderen.
Hoop en verdraagzaamheid
Het jaar van de Geit biedt innovatie en creativiteit, maar ook hoop en meer verdraagzaamheid. Er zullen wederom natuurrampen zijn, en ook diverse politieke hangijzers, maar de onderliggende stroom is er toch eentje van vooruitgang in positieve zin.
Persoonlijk welzijn
Dichter bij huis zullen we ook zelf weer wat meer creatief bezig willen zijn, we (her)ontdekken het prettige gevoel van tevredenheid en trots als we zelf iets gemaakt hebben. We realiseren ons dat een goed contact met anderen van onschatbare waarde is, en meer doet voor ons welzijn dan een dikke bankrekening. Over het algemeen zullen de mensen meer waardering hebben voor wat er al is, in plaats van bezig zijn met het najagen van zaken die ze per se willen hebben.
Algemene voorspellingen: het jaar van de Geit 2015. In dit jaar zal het verdraagzame en verzoeningsgerichte...
catharinaweb.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten