Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

zondag 3 maart 2019

Waarheid (Dutch)

Als je nieuws ontvangt van reguliere kranten of tv-winkels, word je onderworpen aan Illuminati-propaganda. Sinds 11 september 2001 heeft het hele land een Illuminati mind-control-drama gespeeld. De mate waarin de gemiddelde Amerikaan is losgekoppeld van de werkelijkheid is overweldigend.

Telkens wanneer iemand televisie kijkt of lange tijd op internet doorbrengt, gaat die persoon een subtiele, veranderde gemoedstoestand aan. In deze staat van ontspanning is het minder waarschijnlijk dat de persoon cijfermatig is met betrekking tot ontvangen informatie. Wanneer de Illuminati hersenspoeltechnieken gebruiken op politici en andere belangrijke leiders, coördineren ze hun mentale controle met de propaganda waaraan het grote publiek wordt blootgesteld. Dit creëert een mind-control continuüm dat bestaat uit zowel de propagandabesturing van de openbare psyche als de hersenspoelingscontrole van de Illuminati van de leiders van de maatschappij.
Degenen onder ons die de waarheid vertellen over wat er gaande is, worden bestempeld als complottheoretici. Dus als je bent bevrijd van propaganda en hersenspoeling, ben je eigenlijk niet in overeenstemming met de reguliere samenleving. Dit is een ander probleem waarmee een persoon wordt geconfronteerd bij het herstellen van de mindcontrole van Illuminati. Hoe meer je vrijheid bereikt, hoe meer onenigheid je voelt met deze maatschappij die is gebaseerd op Illuminati, geestbeheersing en propaganda. Als er echter voldoende mensen zouden worden geprogrammeerd, zou er een omslagpunt zijn waar de maatschappij in het algemeen zou ontwaken voor de waarheid van wat de Illuminati aan het doen is.

Niettemin, mijn doel bij het presenteren van deze informatie op dit moment is geen politieke transformatie. Ik ben gewoon van mening dat de hier gepresenteerde informatie mogelijk een positief effect kan hebben op de geestelijke gezondheidsbehandeling van personen.
Uit het boek Mental Liberation in het tijdperk van gedachtecontrole, deprogramming van Satanisch ritueel misbruik, MK Ultra, Monarch & Illuminati Mind Control door Kerth Barker

Auteur van Angelic Defenders & Demonic Abusers, Memoirs of a Satanic Ritual Abuse Survivor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten