Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

donderdag 30 januari 2020

Koning Filip zet druk op formatie: “Alle partijen "moeten" eisen laten vallen”. (Dutch)


"Het afgelopen jaar hebben weer heel wat landgenoten een ereteken voor moed en zelfopoffering ontvangen. Omdat ze iemand hebben bevrijd die in een autowrak gekneld zat. Hun buren uit een verwoestende brand hebben gehaald. Of een kind van de verdrinkingsdood hebben gered.
De toewijding uit zich ook in de zorg voor zieken en ouderen."
"In het onderwijs. In het leger, de veiligheids- en hulpdiensten. Wanneer brandweerlieden hun leven wagen - en daarbij soms omkomen, zoals enkele maanden geleden in Beringen. Of wanneer onze soldaten gewond raken, zoals onlangs nog in Mali, tot tweemaal toe. Of nog wanneer uitgerekend politiemensen of hulpverleners het slachtoffer zijn van geweld, terwijl ze hun medeburgers te hulp komen.
Dankzij onze geest van samenwerking en het wederzijds vertrouwen, slaagt ons land erin, kwalitatief hoogstaande diensten en een hoge levensstandaard aan zijn inwoners aan te bieden. Wij ijveren er samen voor om onze openbare diensten steeds efficiënter en onze ondernemingen performanter te maken. In sectoren als chemie en gezondheid en in het domein van de cultuur hebben wij wereldwijd een ijzersterke reputatie. En wij hebben ons de afgelopen jaren aan de top gehesen inzake offshore windmolentechnologie."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten