Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

woensdag 9 november 2022

Inspiratie. (Dutch)



Dit is Matrix filmster Keanu Reeves. Hij werd op 3-jarige leeftijd door zijn vader in de steek gelaten en groeide op met 3 verschillende stiefvaders. Hij is dyslectisch. Zijn droom om ijshockeyspeler te worden viel in duigen door een ernstig ongeluk. Zijn dochter stierf bij de geboorte. Zijn vrouw stierf in een auto-ongeluk. Zijn beste vriend, River Phoenix, stierf aan een overdosis. Zijn zus vocht tegen leukemie.

Geen lijfwachten, geen luxe huizen. Keanu woont in een gewoon appartement en zwerft graag door de stad. Hij wordt vaak gezien in de metro in NYC.

Toen hij de film "The Lake House" aan het filmen was, hoorde hij het gesprek van twee kostuumassistenten, waarvan er één huilde omdat hij zijn huis zou verliezen als hij geen 20.000 dollar zou betalen - Dezelfde dag stortte Keanu het benodigde bedrag op zijn bankrekening. In zijn carrière heeft hij grote bedragen aan ziekenhuizen gedoneerd, waaronder $75 miljoen van zijn inkomsten uit "The Matrix" aan liefdadigheidsinstellingen.

In 2010, op zijn verjaardag, liep Keanu een bakkerij binnen & kocht een brioche met een enkele kaars, at het voor de bakkerij op, en bood koffie aan aan mensen die stopten om met hem te praten.

In 1997 vonden paparazzi hem op een ochtend wandelend in het gezelschap van een dakloze man in Los Angeles, luisterde naar hem en deelde zijn leven voor een paar uur.

In het leven zijn soms degenen die het meest gebroken zijn van binnen, degenen die het meest bereid zijn om anderen te helpen.

Deze man zou alles kunnen kopen, maar in plaats daarvan staat hij elke dag op en kiest hij één ding dat niet te koop is:

👉 Om een zorgzaam persoon te zijn.😍❤️

Geen opmerkingen:

Een reactie posten