Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

vrijdag 2 september 2016

Multiple Sclerosis week in Belgium - Book of the week : Barbara Ann Brennan : Hands of Light.

http://www.ms-vlaanderen.be/nieuws/p/detail/start-ms-week-2

Start MS-week

Geschreven in de categorie MS-Week & Chocolade
Van 1 tot en met 11 september loopt de MS-week.
Dit is de jaarlijks sensibiliseringscampagne van de MS-Liga over multiple sclerose en over het omgaan met de ziekte. Vrijwilligers en personen met MS verkopen in diezelfde periode op grote schaal chocolade en koekjes. De opbrengst gaat naar de werking van de MS-Liga en wetenschappelijk onderzoek. Naar schatting leven er in België momenteel zo’n 11.000 personen met MS (1 op 1.000). Multiple sclerose is een ongeneeslijke chronische ontstekingsziekte die het centraal zenuwstelsel aantast. Door de aard van de ziekte worden personen met MS (PmMS) geconfronteerd met heel diverse symptomen en kent zowat iedereen een ander ziekteverloop. Daarom wordt MS soms een aandoening ‘met 1.000 gezichten’ genoemd.

Barbara Ann Brennan, Licht op de aura.

Ons fysieke lichaam bestaat binnen een groter 'lichaam', een menselijk energieveld of aura, het voertuig waarmee we onze ervaringen creëren - ook gezondheid en ziekte. In dit energielichaam vinden onze krachtigste en diepste confrontaties plaats, waardoor het zowel de bron als de genezer is van alle lichamelijke en emotionele stoornissen.

In haar inmiddels 'klassiek' geworden boek Licht op de aura gaat Barbara Ann Brennan, zelf healer met al vijfentwintig jaar ervaring, in op alle aspecten van de aura en de mogelijkheden om anderen en onszelf te genezen door middel van healing.

Licht op de aura is een echt werkboek. Het biedt onder meer:
* inzicht in hoe het menselijk energieveld eruitziet en functioneert
* inzicht in de oorzaken van ziekte en in
 het proces van genezing
* training van het vermogen om aura's te zien en te interpreteren
* aanwijzingen om onszelf en anderen spiritueel te genezen

Recensie(s)

Een gedegen studie over healing, aura's, chakra's in de vorm van een werkboek. De auteur, die reeds vele jaren als psychotherapeut en spiritueel genezer werkzaam is, onderbouwt haar ervaringen met wetenschappelijke gegevens en methoden van andere genezers. In zes delen wordt een holistische visie uitgewerkt m.b.t. healing, aura's, de psyche, ziekte en spiritueel genezen. De lezer wordt gestimuleerd actief met dit boek bezig te zijn door kritische vragen, zinvolle adviezen en oefeningen (geen invul-) o.a. voor de aura, chakra's, visualisaties en ademhaling. De auteur richt zich vooral op therapeuten, pastoraal werkers en spiritueel genezers. Er zijn 16 paginagrote kleurillustraties van aura's en ruim 50 hele en halve paginagrote illustraties met schematische tekeningen (zwart-wit) over healing, oefeningen, reflexzones e.a. Daarnaast zijn er schema's van de chakra's en karakterstructuren. Elk hoofdstuk eindigt met vragen. Tweekolommendruk, uitgebreide bibliografie en index.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten