Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

zondag 21 augustus 2016

Geïnspireerd door Aftermath van Muse en Gabriel.

Tired of fighting, dat kun je wel zeggen. Dingen meegemaakt die amper iemand geloofde, bij me thuis en daarbuiten. Dingen die verdwenen enzo. Mary en ik hebben hieronder geleden. Zolang ik maar weet wat ik weet is het voldoende. De laatste dagen zit ik met Gabriel Rios in mijn hoofd, dat optreden in Gent was thuiskomen. Als je zoveel onrecht hebt meegemaakt aan den lijve zoek je zaken op die je blijven omhoog trekken, naar het Licht.

Verder gelezen over soennieten en sjiïeten, de eersten traditioneel, de laatste groep eerder esoterisch, met parabels en de verborgen uitleg van de Koran, dat zei het boek dat ik er thuis over heb. Allemaal boeiende materie.

Gisteren een jonge vrouw gezien die geld vroeg voor een overnachting in een herberg. Ik had het niet of ik had geholpen. Daarna thuisgekomen en "Heal the world" van Michael Jackson nog maar eens opgezet, met een deuntje op de piano en een hoop dat iedereen die honger heeft of dakloos is de nodige hulp krijgt.

Okay Gabriel, ik probeer spoedig een betaalbare CD te kopen van jou, want het trekt me aan.

Verder weinig te zeggen. En doe iets tegen TTIP aub. Geef je macht niet weg aan multinationals. Kleine zelfstandigen zijn veel belangrijker.

All the best,

Kristo

https://stop-ttip.org/sign/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten