Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

zondag 5 juni 2016

NWO inside informatie - Beloved Pleiadians are our most to-be-trusted guides (They Are Not Colonizers !!!)

Van mijn tijd bij de V.N. leerde ik nog dat de mensheid mentaler wordt, wat leidt tot meer botsingen op het mentale gebied van meningen. Dit is de verklaring voor het kibbelkabinet in België en de onvoorstelbare harde toestand in de Amerikaanse politiek. Mensen zijn meer op de hoogte van dingen, meer bewust van dingen, wat leidt tot heftigere conflicten.

Barbara van de Pleiadians zei dat de wereld stilaan in een massapsychose beland is. Het blijft belangrijk geaard te blijven, en elkaar te durven vertrouwen. De globalisten verraden elkaar wel, die zijn bij voorbaat verloren. En vergeet niet dat METEMPSYCHOSE een boeddhistische term is voor spirituele inwijding. De mensheid ondergaat spirituele inwijdingen, dat is dan ook mede door mij bewerkstelligd, en de reden van mijn incarnatie, om mee de planeet en de mensheid in te wijden, voor het te laat is.

Meer mensen zullen zich kunnen verbinden met engelen, aartsengelen en de Grote Witte Broederschap van Verlichte Meesters. Het onzichtbare wordt zichtbaar. Bart De Wever noemt dit het nieuwe tijdperk van de gespletenheid, maar gespletenheid is de eerste stap op weg naar mystiek bewustzijn, het besef dat er iets meer is dan enkel het ego, namelijk ook een ziel of een Hogere Zelf, wat tot een tijdelijk gevecht tussen deze twee kan leiden, tot de Ziel uiteindelijk de leiding overneemt.

Er zou ook een nieuwe geneeskunde komen die de aura wetenschappelijk zou gaan onderzoeken, dat is een goede zaak, en devoties om het in Krishna-termen uit te drukken kunnen best de mensheid blijven dienen, onvoorwaardelijk, en onbaatzuchtig, met de invalshoek van een echte wetenschapper, op die manier blijven ze immuun voor elke aanval van zwarte magie. De witte broederschap kan nooit geraakt worden door de zwarte loge, elke aanval van daaruit gaat terug naar de zender.

Verder ben ik onafhankelijk van Bailey haar clubje. Ik ken al haar boeken, en ik zie sommige dingen echt wel gebeuren, maar omdat het een globalist-conspiracy is wens ik er verder onafhankelijk van te blijven en zijn mijn helden diegenen die de NWO durven tegenwerken, in vraag stellen en bestrijden. Dàt is waar het om draait. Ik was ooit een insider dus ik kan de dingen een beetje duiden vanuit mijn ervaring en jarenlange studie. David Icke doet dat nog beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten