Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

zondag 1 mei 2016

Open brief aan de politie van Antwerpen - Recht van Antwoord.

Betreft : mysterieuze verdwijning, diefstal computer, verdwijning bankkaart, vijandige inval voor niks, beschuldiging onterecht voor het opsluiten van vriendin wat niet waar was - zoals jullie vaststelden sluit ik geen mensen op, ik verdedig alleen het recht "Pauvre Homme est sa Maison est Roi", met name de onschendbaarheid van de woning, wat voor eenieder geldig is, onwaarheden op proces-verbalen zoals de terminologie psychose en dementie. Oprechte dank voor het opbiechten van het feit dat er mogelijk wezens (spoken / geesten) door de muren komen. Dat was de sleutel.

Geachte agenten,

Ik heb hoegenaamd niks tegen jullie. Jullie werk is belangrijk en jullie worden onderbetaald, vooral de vrouwen dan, vind ik zelf. Mijn excuses voor wat er fout ging, maar begrijp mijn houding inzake de frustratie omwille van het onrecht dat geschied is. Van jullie oversten mochten jullie ons niet helpen. Jullie oversten zullen wel tot de orde van de dag geroepen worden.

De misverstanden waren wederzijds, jullie noteren wat het lijkt te zijn, niet wat het is.

Ik vergeef jullie maar spoor aan tot een evaluatie van de wantoestanden en hoop dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Dan is het voor mij vergeven en vergeten.

kristof petrus carina van hooymissen

Sun of Justice

Wel vreemd dat 'spoken' kruiden kunnen doen verdwijnen uit de woning, tot twee keer. Ik lieg niet, ik verzin dit niet, dit is al gaande van voor mijn relatie met Marlies (Mary) Destuyver.

De enveloppe vanwege mevrouw Madonna Ciccone ligt wellicht nog op jullie bureel ergens. Deze mogen jullie voor mijn part houden. (Verzonden vanuit Los Angeles, Avenue of the Stars) Het postkaartje naar aanleiding van het overlijden van Koningin Fabiola is ook verdwenen. Daarop stond “Zeg Altijd Ja Aan God” - Boodschap vanuit Brussel. Dit was zeer waardevol voor mij, maar het is ook verdwenen. Wie hier allemaal achter zit, dat zal stap voor stap aan het licht worden gebracht. Wij hebben tijd, zeeën van tijd.

Hoogachtend.

Kristof

Geen opmerkingen:

Een reactie posten