Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog

Know Thyself - Welcome @ Kristo's blog
David - I adore the community of saints / Gelukpa's

zaterdag 1 augustus 2015

Toch wel vreemd .... (Dutch)

Waarom is het dat een oud slachtoffer van satanisme en diegene die iets wil doen aan het onthullen van pedofilienetwerken zo wordt tegengewerkt door zijn omgeving, door Maggy (Margaret) Bleys, en dergelijke. Toch vreemd dat je eigen 'broerke', al dan niet Turks, die vroeger al eens aanstalten maakte om bij hem op bed te komen liggen, er zo tegen is blijkbaar dat je opkomt voor rechtvaardigheid. Is het omdat ik niet bij jou op bed wou komen liggen Ceylan? Hetzelfde verschijnsel zie ik bij mijn ondertussen ex-vriendin, die mij gevaarlijk vond omdat ik zonder vrees deze dingen onderzoek, maar die mijns inziens eerder slachtoffer is van de hele zaak dan wat anders. Wordt ze onderdrukt door sommige louche figuren in haar eigen omgeving? Wel, vrees dan niet, er is licht aan het einde van de tunnel! Bij mijn zogenaamde 'vader' Carlo die als kind met satanisme bezig was en volgens zijn vrienden naar kinderoffers keek en zwarte missen zie ik eenzelfde angst en dreigementen om een klacht tegen mij in te dienen, omdat ik de waarheid over hem naar buiten begin te brengen. Klacht voor wat, voor onrecht aan te klagen? Of omdat je zelf altijd met corrupte zaken bezig was waar je mij in wou betrekken, wat ik altijd weigerde. Doe er nog een schijnhuwelijk bij voor mijn part, het komt toch ooit allemaal uit, en laat een eerlijk mens met rust. Toch wel vreemde dat mijn eigen 'moeder' Maggy (Margaret) niet graag heeft dat ik zo diep in deze materie graaf, hetzelfde geldt voor mijn ex-vriendin. En toch wel vreemd dat al deze mensen de neiging hebben om mij in een slecht daglicht te stellen, terwijl ik diegene ben die het probleem tracht op te lossen. Toch wel vreemd dat Vincent Daelemans naar kinderporno keek op zijn computer toen hij onder invloed was, en dat dat allemaal normaal bleek te zijn voor mijn omgeving, behalve voor mij. Ik stel mij daar nog steeds ernstige vragen bij. De komende 8 weken worden nog heel interessant betreffende waarheid. Ik ben een heel mentaal gezond persoon dat ik zo door een vuur wil gaan voor onschuldige kinderen, en dat mensen in mijn omgeving daar moeilijk over doen vind ik wel heel vreemd stilaan. Dingen beginnen beseffen heeft niks met paranoia te maken. Het zijn de feiten en niks dan de feiten. Zijn sommige mensen die ik hier noem zelf ooit slachtoffer geweest van onrecht of niet, ik weet het niet, maar ik weiger het zo te laten en kondig nu al aan dat er nog meer aan het licht zal komen de komende periode. De 'dirty secrets' zullen spoedig geen secrets meer zijn voor de pedofielen allerhande, dat geldt evenzeer voor de betrokkenheid van de Windsors en de Coburgs, je had onschuldige kinderen maar vlugger moeten bevrijden in plaats van ze mee te onderdrukken. Spijt komt vaak te laat, doe er dan iets aan!

En Mary Destuyver is sinds haar kindertijd slachtoffer van deze bende, net als ik, die opgroeide met twee slachtoffers van zo een netwerk, Sammy en Harold Van der Plancken. De waarheid komt altijd aan het licht, hoewel het even kan duren.

Pedofielen worden vervolgd .... en de waarheid wint altijd van de leugen op lange termijn. Mensen die hier een probleem van maken hebben iets te verbergen, en zullen uiteindelijk door de mand vallen, zoals dat meestal gebeurt bij leugenaars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten