maandag 3 november 2014

Boodschap van Peter Vereecke die ik nog steeds moreel steun omwille van zijn actie tegen vaccinaties. Artsen bevestigen dat vaccinaties anno 2014 teveel schadelijke stoffen bevatten! [Dutch]

Klokke Belfort
Met open vizier
Hiervoor wil ik in de gevangenis gaan
3 november 2014
Beste vrienden,
Leven wij nog in een open, vrije en tolerante democratische samenleving ?
Ik stel mij deze vraag met een toenemende mate van bezorgdheid. Enkele illustraties.

Meer en meer word ik gecontacteerd door jonge ouders, die zich geïnformeerd hebben over de inhoud van vaccins en de risico's. en tot de conclusie komen dat hiermee hun kind laten inenten gelijk staat met een reële aanslag op de gezondheid. Maar de wettelijke en sociale druk is zo verpletterend groot dat ertegen ingaan een bijna bovenmenselijke portie moed vereist.

Ik had over het nog altijd in België verplichte polio-vaccin onlangs een gesprek met een moeder, die het er zo moeilijk mee had en die op het einde mij spontaan toevertrouwde: "hiervoor wil ik de gevangenis ingaan !". Voor haar was de gezondheid van haar baby zo verdomd belangrijk dat ze het er zelfs voor over had zich hiervoor te laten opsluiten. Het klonk tegelijk berustend en opstandig, maar het is natuurlijk in essentie een regelrechte schande dat wij in dit soort absurde situaties afgegleden zijn.

Een ander ouderpaar bracht hun kindje binnen op de afdeling spoed omdat het koorts had, ongewoon krijste en zijn ledemaatjes verkrampt waren. De dag nadien kwam de diagnose: shaken baby-syndroom. Dit betekent dat men de ouders verantwoordelijk stelt omdat men ervan uitgaat dat zij hun eigen kindje hebben mishandeld. De moeder moest enige dagen in de gevangenis doorbrengen. Uiteindelijk werd zij vrijgelaten op voorwaarde dat zij voorlopig haar baby niet meer mocht bezoeken en ook geen contact meer mocht hebben met haar man.
Onmenselijk en begrijpelijk: het systeem dat verantwoordelijk is keert zich brutaal en onmenselijk tegen de slachtoffers zelf en berooft hen van hun meest fundamentele rechten.

Als men zijn kind niet laat vaccineren riskeert men gevangenisstraf. Als het gevaccineerde kind slachtoffer wordt dan riskeert men ook opgesloten te worden.

Als je hierover nadenkt wordt het steeds duidelijker dat er maar één oplossing is, nl. in opstand en verzet komen. Burgerlijke ongehoorzaamheid is in zekere zin een morele plicht als een samenleving en haar wetten de fundamentele mensenrechten bedreigen.
En uiteindelijk werpt deze weerstand vruchten af:
  • in een aantal recente rechtszaken inzake polio heeft het openbaar ministerie opschorting van de straf gevraagd omdat de ouders zo overduidelijk konden aantonen dat hun weigering gebaseerd was op overtuigend bewijsmateriaal dat een vaccin een bedreiging is voor de gezondheid.
  • in Nederland hebben ouders, die geconfronteerd werden met het drama van shaken baby-syndroom zich verenigd in een stichting waarmee ze met de hulp van bewuste artsen en geëngageerde advocaten de strijd aangaan tegen het systeem dat hen vanuit onwetendheid over de feitelijke horror die vaccinatie veroorzaakt zo onmenselijk behandelt. Je verneemt er hier meer over.
Binnen dit kader situeert zich ook mijn rechtszaak.
Morgen, dinsdag 4 november zal duidelijk worden hoe ons gerechtelijk systeem zal oordelen over mijn beroep tegen het vonnis waarbij ik als een crimineel zwaar werd bestraft omdat ik de verantwoordelijken van de vaccinatiehorror informatie toestuur, die hen minstens zou moeten aanzetten om na te denken over nut en veiligheid van het rechtstreeks inspuiten van gevaarlijke stoffen in de lichamen van de bevolking, vooral de zwaksten: onze kleinsten, de oudsten, de zwangeren, de zieken ... .
Ook ik heb mij al de bedenking gemaakt: "hiervoor wil ik de gevangenis ingaan" . Hiermee bedoel ik: dit is voor mij zo belangrijk en zo essentieel dat mij dit een zware prijs waard is. Maar tegelijk zal ik samen met zovelen vechten tot mijn spreekwoordelijk laatste snik voor het recht op vrijheid, waarheid en gezondheid.
Voor wie er dinsdag 4 november wil bij zijn: het gaat opnieuw door in het oud Justitiepaleis, Koophandelsplein te Gent en je bent er best al om 9u in de ochtend. De debatten zelf werden op 7 oktober gevoerd in de grote assissenzaal en velen waren toen aanwezig om samen met mij ('te) recht te staan. Nu wordt het een korte zitting waarop enkel het vonnis zal voorgelezen worden.
Echt oproepen tot massale aanwezigheid doe ik nu niet, maar iedereen is welkom. We zullen achteraf samenkomen in het Vosken om van gedachten te wisselen over de uitspraak en welke conclusies wij hieruit trekken.
Maar één zaak moge nu al duidelijk zijn: ook deze strijd gaat verder. We zijn echt op goeie weg. Het bewijsmateriaal tegen de vaccinatiehorror stapelt zich meer en meer op, mensen beginnen wakker te worden en weerbaar te worden tegen het systeem, waarbinnen men ons allen wil vastzetten.
De dag is niet meer ver af dat al die tienduizenden die in Vlaanderen goedmenend en met de beste intenties betrokken zijn bij het vaccinatie-gebeuren zullen wakker worden met vraag: wat hebben wij al die jaren gedaan ?
Tot slot maak ik nu al melding van de volgende lezing op donderdag 20 november: " Loop naar de maan ". Alle info in pdf-bijlage.

Met vrije en soevereine groet ,

Ik, gekend als Peter Arthur Maria; van de familie Vereecke,
geboren op zesentwintig februari negentienhonderzesenvijftig in Sleidinge
en levend als vrij en soeverein mens van vlees en bloed,
crediteur handelend in volwaardige capaciteit als agent en auteur
van de copyright naam met claim op de naam en handtekening:
© PETER ARTHUR MARIA VEREECKE
en/of elke afgeleide daarvan, waarbij alle rechten voorbehouden worden.

Rue du Petit Culot 33

B-5550 Sugny ( Vresse-sur-Semois )






Geen opmerkingen:

Een reactie posten