vrijdag 17 november 2017

Donald Trump is van plan in november op bedeltocht te gaan in Azië

Het probleem met de Parijse overeenkomsten, behalve het feit dat ze gebaseerd zijn op pseudo-wetenschap door omgekochte wetenschappers, is dat ze de Khazarische mob verantwoordelijk houden voor het wereldwijde financiële systeem. De Parijse akkoorden geven de Chinezen een grotere zetel aan de tafel, maar ze vernederen India en Japan en houden de algemene Khazarische controle intact.
Op dit punt moeten we de verbinding tussen het Vaticaan, de P2 Freemason lodge en de Khazarian mafia nauwlettend onderzoeken om te begrijpen wat er echt aan de hand is op deze planeet.
David Rockefeller en leden van de Britse Koninklijke familie, alsmede leden van de familie Rothschild wijzen allemaal op de P2-lodge. Het zouden scheppers zijn van een fascistisch wereld-Romeinse dictatuur zijn - als de echte beheerders van het Amerikaanse dollarstelsel en de bron van de meeste terroristen van de wereld. Top Khazarische leiders zoals de Israëlische premier Benyamin Netanyahu werken voor hen, zeggen deze bronnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten