zaterdag 4 november 2017

Bericht van Peter Vereecke (Belfort Groep)

Klokke Belfort  -  6

Genoeg is genoeg.
Presentatie door Carine Hutsebaut
over pedosexualiteit

zaterdag 11 november 2017 om 14u
Raadzaal Ertvelde 
Beste vrienden,

Wat is er toch met de mensheid gebeurd ? Een duivels virus lijkt zich in ons systeem ontwikkeld te hebben tot een gezwel dat onze natuurlijke normen en waarden, ons gezond verstand en ons dieper voelen en weten heeft overwoekerd. We doen in toenemende mate verschrikkelijke dingen met alles wat we aanraken: milieu, natuur, dieren, elkaar, onszelf ... . De ondergrond is telkens dat het ONZE schuld is: wij mensen zijn nu eenmaal wilde dieren met slechts een flinterdun laagje cultuurvernis. Zo worden we allemaal continu gebrainwashed ...

MAAR dit zijn ook tijden waarin we beginnen inzien hoezeer we belogen, gemanipuleerd en ontmenselijkt zijn door een groep wezens die ons in hun duistere greep hebben. Elk apart en samen worden we echter wakker. Alles begint met een verandering in bewustzijn. Deze shift IS zich aan het voltrekken, ook al is het voorlopig nog onder de radar en in het struikgewas van de samenleving. Dan pas komen er vragen, die leiden tot nieuwe inzichten en finaal tot de bereidheid om je leven overhoop te gooien en het helemaal anders aan te pakken.

Onze ergste en meest confronterende collectieve misdaad betreft naar mijn aanvoelen onze kinderen. Zij zouden de herauten moeten worden van een betere toekomst, maar - door een donkere bril bekeken - worden ze langs alle kanten ontregeld, verzwakt en verstikt. Ze groeien op zonder spirituele landkaart, zonder moreel kompas, chronisch verziekt door pillen, prikken, straling en junk food, verstijfd door prestatiestress en vooral : gebroken in de knop van hun fundament : 
SEX
Voilà, het grote taboe-woord is eruit. Eens de verboden vrucht druipt het nu overal van de muren, springt het op uit allerlei schermen en perverteert het vrijwel alle geesten, ook van onze jongsten en zwaksten. Zelfs op de scholen wordt het voluit en heel expliciet geëtaleerd ! 

Kleuters leren al op een leeftijd van drie à vier jaar experimenteren bij zichzelf en elkaar. In de lagere school brengt de jongerengids 30 standjes in kaart van wie het met wie op welke leuke manieren allemaal kan doen ( klik 
hier ) .Ogenschijnlijk onschuldige Disney-kinderfilms en muziekvideo's voltrekken subliminaal hun ontregelend effect.
Het onderscheid jongen-meisje is een ouderwets concept geworden en feesboek heeft 71 varianten van sexuele geaardheid !
Het maatschappelijk correct denken heeft voor iedere vorm van kritiek wel een etiket. In deze context wordt wie dapper protesteert ( cfr deze petitie ) tegen deze vormen van  sexuele bezwaddering als achterlijk en preuts weggezet bij het maatschappelijk hinderlijk afval. Hebben we als ouders en verantwoordelijke volwassenen dan geen rechten meer ? Moeten we die zelfverklaarde sexuele experten dan maar gewoon hun gang laten gaan ? Zijn normen en waarden dan vieze begrippen geworden ? 

Het resultaat is wel dat kinderen gedegradeerd zijn tot sex-object en als dusdanig ook misbruikt worden door enerzijds ontspoorde en geperverteerde individuen - vooral binnen bepaalde kringen als kerk, school, sport- en jeugdverenigingen - én anderzijds door de elite in afgelegen kastelen en obscure ondergrondse ruimten in het kader van satanische rituelen.

De rauwe realiteit is dat per jaar honderdduizenden kinderen 'verdwijnen'. HONDERDDUIZENDEN PER JAAR ! De officiële FBI-cijfers spreken voor de USA alleen al over meer dan 400.000 meldingen per jaar . Dat zijn er duizend per dag ! 

En wat gebeurt er met die kinderen ? Er is de organenhandel, er is de slavenarbeid, er zijn de kindsoldaten, ...  maar ontelbare van deze kinderen worden opgevoerd in perverte roze/blauwe balletten en dan  geofferd - dikwijls na gruwelijke folteringen - op het altaar van het grote satanische monster.

Ik kan het bijwijlen zelf niet geloven dat dit de dagdagelijkse werkelijheid is, maar de bewijzen zijn zo overweldigend ...

Alle maatschappelijke alarmbellen zouden als gek moeten tekeer gaan, maar in de plaats heerst er een stilte. Zelfs instellingen, die zich in de vitrine profileren ter bescherming, werken mee aan het toedekken van deze onvoorstelbare maatschappelijke schande. Velen kijken de andere kant op, willen hun job niet verliezen, willen geen problemen… Zelfs hoge beschermheren blijken in de realiteit grote daders ... Schandalen à la Pizzagate en het Dutroux-dossier worden niet echt uitgespit, maar met stille trom afgevoerd.

MAAR ook hier komt er verandering en dat is in grote mate de solo-verdienste deze moedige klokkenluidster : Carine Hutsebaut. 


 
Al meer dan 35 jaar klaagt Carine in haar dappere eentje dit soort van wantoestanden aan, probeert zij met krachtige stem het grote stilzwijgen te doorbreken en blijft maar beuken tegen het systeem van politiek, gerecht, journalistiek, politie,  dat zich telkens als een oester sluit: achter de schermen van allerlei geheime genootschappen kent ons ons, er zijn belangen, eden, chantagetruken, bedreigingen, beloningen in geld, carrière, reputatie, enz. . 

Vanuit haar vorming en ervaring als victimologe, psychotherapeute en ( onfafhankelijk !) gerechtsdeskundige is zij de onvermoeibaar roepende stem in de woestijn. Zij is wereldwijd erkend als een van de weinige topexperten die deze hele problematiek in kaart kan én durft brengen. 

Dat heeft zij vorig jaar op 15 december een eerste maal voor ons gedaan in Oostkamp met haar onthullende lezing ' De kinderen van de rekening '.

Zaterdag 11 november - de dag waarop niet her-dacht wordt dat miljoenen als slachtvee gestorven zijn tot meerdere rijkdom van de elite-maffiosi - zal Carine haar licht laten schijnen op de kindermisbruik-problematiek maar nu vooral vanuit een heel ander standpunt, nl. dit van de dader

Wat is er toch met een mens gebeurd dat hij  zo'n dingen doet met kinderen ? In extreme gevallen hebben deze kwetsbare wezens nog maar amper het levenslicht gezien of het wordt al uitgedaan want een misbruikt kind is voor het leven gebroken. 

Volgende aspecten zullen aan bod komen : 
  • Wie is nu zo'n dader van seksueel misbruik van kinderen ? Hoe is zijn psychologisch profiel ? 
  • Is hij zo geboren of szelf lachtoffer van een vicieuze cirkel-noodlottigheid ? Zijn we allemaal potentiële daders ? 
  • Hoe kun je iemand als zodanig herkennen en doordringen in zijn verziekelijkte geest ?  
  • Kan je zowel voor kinderen als volwassenen hiertegen waarschuwen ? 
  • Is het mogelijk dat zo iemand tot (schuld)besef komt en zo ja genezen raakt ? 
  • Is vroegsexualisering in deze context heilzaam of nefast ? 

Carine heeft met heel veel mensen heel intens samengewerkt: slachtoffers én daders. Zij zal ook de getuigenis aan bod laten komen van iemand die momenteel zijn straf uitzit en bij haar in therapie is. Maar er zal ook iemand aan het woord komen die tien jaar ten onrechte achter de tralies heeft gezeten op basis van valse getuigenissen en mede door de onbetrouwbaarheid van de leugendetector aan de schandpaal is geklonken.  

Carine heeft vele interviews gegeven waarvan een deel op youtube te zien zijn. Zij heeft onlangs gesproken op het International Open Mind - Conference in Kopenhagen, waar ze meerdere staande ovaties kreeg. Je kan haar presentatie hier zien . 


Beste vrienden, 

De materie van deze matinee-bijeenkomst is heel zwaar, heel confronterend en heel ontluisterend. Maar verandering kan er pas komen als eerst ook hier het licht van de waarheid op gezet wordt. De blik afwenden is geen optie. We moeten het monster in de ogen kijken en zonder verpinken durven zeggen : het is genoeg geweest !

Zaterdag 11 november kan en zal dan ook  niet anders kunnen worden dan een heel beklijvende ervaring ! 

Praktisch 

  • Plaats : raadzaal van het vroegere gemeentehuis van Ertvelde, Markt 2 - rechtover de kerk
  • Graag aanmelden via mail naar ( enkel ! ) dit adres :peter_vereecke@hotmail.com . 

  • We beginnen stipt om 14 u - deuren open om 13.15 u 
  • Inkom 15 euro - de opbrengst gaat naar ICMA²C, de VZW waarmee Carine sinds 1994 werkt
  • Doorlopend gratis koffie, thee, water en wat koekerijtjes
Tot slot nog kort aandacht voor drie andere lezingen 

* Geert De Vleeschouwer heeft donderdag 26 oktober samen met Yannick Verdyck een succesvolle inleiding gegeven op alternatieve manieren van beleggen. Omdat het bij de aanwezigen naar meer en dieper smaakte  is hij bereid om maandag 27 november nog eens een lezing te komen geven in restaurant Pattaya te Sleidinge. Maar nu is hij de enige spreker en heeft hij alle tijd om uitgebreider, dieper en concreter in te gaan op vooral het bitcoin-fenomeen. 
Uitnodiging volgt nog , maar aanmelden kan nu reeds via mail naarpeter_vereecke@hotmail.com 

* Ik zelf mag vrijdag 10 november mijn Alice in Wonderland-lezing nog eens geven in Kortrijk. In bijlage de uitnodiging.
* De grote David Icke komt op zaterdag 25 november langs in Maastricht met zijn twaalf ( ! ) uur durende World Wide Wake Up Tour.

Ik heb zelf lang getwijfeld maar uiteindelijk heb ik besloten deze als laatste voorgestelde kans om hem live aan het werk te zien niet te missen.

Wie het ook voelt kriebelen kan hier nog kaarten bekomen via deze link. 


Met vrije en soevereine groet ,

Ik, gekend als Peter Arthur Maria; van de familie Vereecke,
geboren op zesentwintig februari negentienhonderzesenvijftig in Sleidinge
en levend als vrij en soeverein mens van vlees en bloed,
crediteur handelend in volwaardige capaciteit als agent en auteur 
van de copyright naam met claim op de naam en handtekening: 
© PETER ARTHUR MARIA VEREECKE
en/of elke afgeleide daarvan, waarbij alle rechten voorbehouden worden.
Rue du Petit Culot 33
B-5550 Sugny ( Vresse-sur-Semois )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten