donderdag 2 juni 2016

The power of the 'powers that were' is vanishing before our eyes. Research and promote outrageous conspiracy theories.

Research and promote outrageous conspiracy theories.

Matthew James Bellamy is bijna jarig. Zijn voornaamste interesses zijn politiek, complottheorieën en buitenaardse wezens. Ik vind - in tegenstelling tot wat men bij de Verenigde Naties gaat vertellen dat dergelijke theoretici gek en gevaarlijk zijn, dat we deze net moeten vieren. Een dame van Koninklijke Bloede gaf reeds toe dat de maanlanding een farce was. Opgenomen en nagebootst in een televisiestudio. En de massa dacht dat het echt was, och ja, het was maar een complottheorie. Iemand van adel geeft dan zelf toe dat het waar is, die 'complottheorie'. Is die dan ook ZOT ofwat? Of weet ze gewoon meer? Wie de hele samenzwering ineens doorkrijgt kan wel lichtjes beginnen flippen. Maar om dat diegenen die het naar buiten brengen gek te gaan is de omgekeerde wereld. Deze wereld is helemaal anders dan de meeste mensen denken, en zij die verlicht beginnen te worden, beginnen dit te beseffen.

Verder wil ik dat men Bea Cantillon met rust laat in Antwerpen. Ze kent haar vak en heeft recht van spreken. Ik geloof niet zozeer in statistiek, daar kan je mee bewijzen wat je wilt, maar ik geloof wel dat Bea Cantillon haar vak kent en dat ze recht van spreken heeft, niet van zwijgen.

wordt vervolgd (en nu massaal complottheorieën bestuderen mensen, het is een must!). Ze gaan ons net NIKS verbieden. De macht van de 'powers that were' is stilaan verleden tijd. Geniet ervan. Eindelijk vrijheid om te zijn wie we zijn. Wezens van Licht en Waarheid!

In de reguliere media ontstaat stilaan voor het eerst échte VRIJE JOURNALISTIEK en de ALTERNATIEVE MEDIA worden steeds populairder. Het zijn zalige tijden om in te leven.

En Madonna : vergeet niet te slapen af en toe. Ik slaap ook soms te weinig, maar we hebben echt voldoende RUST en gezonde voeding nodig, willen we onze yoga en meditatieweg tot het einde vervolmaken. Lees de Gita en de Srimad Bhagavatam. Daar staat alles in wat je nodig hebt op je reis. In die boeken spreekt een wereldrijk tot je, uit een andere tijd, maar oh zo actueel de dag van vandaag.

blessings for all - kristo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten