maandag 27 juni 2016

Laat Daniel Termont toch met rust aub.

http://www.demorgen.be/opinie/graag-ook-de-waarheid-over-de-loge-mijnheer-termont-b7df4e86/

Er zijn nog altijd zuivere spirituele loges die niks anders doen dan spiritueel werk, ze zijn in de minderheid in België, maar ze bestaan. Het is net de materialistische service-club achtige loges die onderhandse deals sluiten. Michael beaamde dat het niet de loges zijn die een gevaar vormen voor de mensheid maar ALLES wat voor MATERIALISTISCHE DOELEINDEN wordt gedaan - binnen of buiten een loge, en niet echt om de mensheid te dienen. De leer van de Ouden blijft bewaard in de zuivere Loges en die worden zelfs geëerd door de engelen onder ons.

"Ik geloof niet dat het de vrijmetselaarsloges zijn die een complot tegen de mensheid beramen." - Michael K en Kristo

Lees voor meer zuivere info dit werk : http://www.theosofie.net/onlineliteratuur/isisontsluierd/

Ik heb niks tegen Paus Franciscus, ik volg Michael, maar de Katholieke Kerk kan de  kans grijpen om haar fouten bij te sturen. Paus Fransciscus bewandelt een eenzame route. Hij zou wel eens de laatste Paus kunnen zijn die één en ander kan rechtzetten dus ik blijf hem met Michael K. een kans geven. Vergeet niet dat familieleden van hem al omkwamen in vliegtuigongelukken. Toeval of aanval? Ik laat het denkwerk aan de kritische lezer over.

kristo - steeds kritisch, maar open-minded en vol van hoop op een betere wereld.

Wezentjes als Michael Keuppens en ik bestuderen deze werken, zoals ook die van Aleister Crowley maar halen uit alles het goede uit en ALLES wat de mensheid tot ZUIVERHEID, WAARHEID, VERLICHTING kan brengen valt aan te moedigen. Alles wat tot WIJSHEID leidt en niet tot tovenarij zal de mensheid redden. De nazi's en de communisten uit China gebruikten zwarte magie, wellicht daarom dat ze ten onder zijn gegaan. Hetzelfde lot onderging Atlantis. Daarom is het zo belangrijk dat we een zuivere spirituele, niet-materialistische houding moeten hebben ten aanzien van onze medemensen - die allen broeders en zusters zijn. Alles wat de mensheid dient is WIJSHEID oftewel WITTE MAGIE en totaal onschadelijk. Wat uit zelfzucht wordt gedaan of met de bedoeling anderen te schaden, vernietigt degene die ermee bezig is. Laten we allemaal handelen als Bodhisattva's en beschermengelen, en dan is er geen enkel probleem. De zuivere loges dient men met rust te laten, zoniet zijn we niet beter dan de Inquisitie. En daar ben ik altijd al een tegenstander van geweest. Ik bouw bruggen. Gun Paus Fransciscus de kans de Kerk in goede banen te leiden, maar vind ook dat WIJSHEID die gratis online staat absoluut VOOR DE MENSHEID beschikbaar moet blijven, anders is het werk van al die onzelfzuchtige dienaren van de mensheid en de talloze engelen tevergeefs geweest.

Gebruik je onderscheidingsvermogen en scheidt het kaf van het koren.

Het boek wat mijn leven voor altijd veranderde en ten goede keerde was dit :

http://www.theosofie.net/onlineliteratuur/stem/ Aanrader voor iedereen die het in zicht voelt om anderen en de wereld te dienen of zelfs te redden.

Er is hoop, kijk maar : http://www.hln.be/hln/nl/15779/De-Paus/article/detail/2771732/2016/06/26/Paus-vindt-dat-homo-s-excuses-verdienen.dhtml

Against all odds, the great white Lodge / Brotherhood is not a satanic cult. Keep in heart. They are the most noble servants of the human family.

hartelijk, kristo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten