donderdag 3 maart 2016

Zoveel vrede - fraaie steden.

Vandaag pluk ik de dag. Na wat onenigheden links en rechts zijn de plooien glad gestreken. Stad Antwerpen van Bart De Wever had vroeger een oorlogkas die enorm gespijsd was. Aangezien het project Peace is the future, met Antwerpen - in vriendschappelijke relatie met de andere steden - steeds meer vorm krijgt als vredesstad is dat geld dat 'voor het geval er een onoverzienlijke oorlog zou losbarsten' niet meer nodig voor oorlog maar voor vrede en kan dat perfect gebruikt worden voor de verfraaiing van de steden. De haven van Antwerpen vergadert, en kan best rustig zijn tijd nemen. Ik geloof altijd in een goede uitkomst. Van vredesstad naar vredesland. Alles komt goed, voor wie een beetje geloof heeft in de goedheid van zijn medemens. Elke oorlog, innerlijk én uiterlijk, eindigt in vrede. En die vrede heeft Antwerpen bereikt, de zaadjes zijn lang geleden gezaaid en beginnen nu uit te komen. Er valt dus weinig nog om ons zorgen over te maken. We kunnen beginnen opbouwen en masse, vanuit geloof in goedheid, schoonheid en waarheid.

Ik ging vandaag mijn piano uitkiezen en liet een offerte opmaken in de muziekhandel Slagkracht in de Paleisstraat. Alles perfect binnen het budget want de rekeningen moeten kloppen, dus ik kan bijna beginnen werken, en de projecten die o.a. met Michael rond vrije energie op stapel staan kunnen later ook uitgewerkt worden. Eerst nummers schrijven, componeren en zien dat ik daar in mijn eigen behoeften kan voorzien, en later verder uitbreiden en koppelen aan mensenrechtenwerk en goede doelen. Hoe dit precies vorm gaat krijgen wijst zichzelf wel uit. Alsof Victoria ermee gemoeid is, her best kept secret is dat ik dit op kosmische avataristische wijze goed moest krijgen en dat de wereld op die manier steeds meer ontwaakt richting onschuld, vreugde en vrede. Dat was al heel de tijd de bedoeling en het plan. En het begint te lukken. Carpe diem.

Geniet ervan. Er is voor gezwoegd. Nu volop een wereld van liefde en overvloed beginnen uitbouwen, allemaal samen, zonder angst, in vreugde - de handen in elkaar - allemaal samen.

En aan de lieve mensen van Gent : vegetarisme is mijn levenswijze maar dat kunnen we niet verplichten als daarmee mensen dreigen in armoede te belanden; Bij deze een knipoog naar Patrick. Vrije wil is heilig en die respecteer ik.

Knuffels,

Kristof

Geen opmerkingen:

Een reactie posten