donderdag 3 maart 2016

Zijn we aan het muteren richting Godsbewustzijn?

David Bowie sprak over de start van een komend ras, maar ras in de vorm van wij allemaal samen. Door de fotonengordel waar de kosmos doorgaat krijgt heel de mensheid een update van Licht en komt al het verborgene, al het kwaad aan het licht waardoor licht én donker getransformeerd wordt tot er - naarmate we steeds meer richting 2025 evolueren - er een nieuwe blauwdruk voor een betere wereld zal overblijven. Dat zal de wereldorde worden, geen hitleriaanse wereldorde van onderdrukking maar vrijheid, in diezelfde mate dat Vladimir Putin daartoe bijdraagt,zoals voorspeld door Edgar Cayce, een gedocumenteerd medium die ongelooflijk accurate voorspellingen deed die allemaal wetenschappelijk bewezen zijn geweest op hun juistheid.
Sri Aurobindo schreef nog :
Toekomstperspectieven
Waaruit zal dit nieuwe ras - de homo noeticus (de spirituele mens) - bestaan? Het doel begrijpen is al een grote stap op weg naar de transformatie, want hoe weinig we ook begrijpen en naar de Toekomst streven, we openen een onzichtbare deur, waardoor krachten die groter zijn dan wij kunnen binnenkomen, en we beginnen ermee te werken. Inderdaad is het niet onze menselijke kracht die de overgang naar het supramentale zal bewerkstelligen, maar een steeds grotere overgave aan de Kracht van boven (die we wel eens God noemen). We hebben al verteld waaruit het bewustzijn van het supramentale bestaat, maar net als Sri Aurobindo zouden we niet genoeg kunnen herhalen dat de supermenselijkheid niet de mens is die opgeklommen is tot zijn natuurlijke hoogtepunt, geen hogere graad van menselijke grootheid, kennis, vermogen, intelligentie, wil, karakter,genialiteit, dynamische kracht,heiligheid, liefde, zuiverheid of volmaaktheid. Het supramentale gaat de mentale mens en diens beperkingen over.
Laten we ons met een open hart overgeven aan het Goddelijke zonder daarbij elkaar te schaden en vooral onze menselijke eenvoud daarbij niet verliezen. Alles wat ik hier schrijf is nergens in tegenstelling tot de mooie boodschap van David Icke, die volledig gesynchroniseerd is met het transformatieproces naar een vrijere, mooiere wereld, bevrijd van de archons.
Leuk
Reactie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten